Waskommen

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ontdek de moderne en luxe uitstraling van de waskom

Helemaal hip & happening: de waskom. Waar vroeger de wasbak verwerkt werd in het badkamermeubel, mag ‘ie er nu gewoon in een kom boven opstaan. De waskom, ook wel opzetwastafel genoemd, is een kleine wastafel en staat vaak samen met een maatje óp het badkamermeubel. Een echte eyecatcher en compleet te maken met een mooie hoge kraan óf wandkraan! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Verschillende type waskommen

Het grote voordeel aan het kiezen voor een waskom is de keuze. Waskommen komen nou eenmaal in de leukste kleurtjes, materialen en vormen. Wat een geluk! De keuze tussen een witte, vrolijke Marokkaanse waskom of zwarte waskom valt en staat natuurlijk met jouw badkamerstijl. En wist je dat een waskom láng niet altijd rond hoeft te zijn? Tegenwoordig heb je ook ovale waskommen, rechthoekige en vierkante waskommen die de show stelen.

Het materiaal van je waskom

De populairste materialen waar waskommen van gemaakt zijn, zijn keramiek, natuursteen, beton, glas en solid surface. Lekker divers! Het meest onderhoudsvrije materiaal is keramiek en solid surface. Wist je dat een solid surface wastafel van het meest hygiënische materiaal is gemaakt dat er bestaat? Daarnaast is solid surface gemakkelijk schoon te maken én blijft dit materiaal echt het langst mooi van alle materialen!

Waskommen voor in de moderne badkamer

Ben jij helemaal fan van de moderne badkamer? Een waskom geeft al snel een moderne uitstraling aan je badkamermeubel maar wist je dat je met een marmeren waskom, glazen waskom óf een natuurstenen waskom een hele andere kant op kunt? Met een zwarte wasbak of betonnen wasbak ga je meer de industriële kant op en met een stenen wasbak van uniek natuursteen ga je meer voor de natuurlijke look 

Maak je waskom compleet

Heb je inmiddels een mooie wastafel op 't oog? Maak deze dan compleet met een mooie gekleurde kraan! Met een zwarte kraan (mooi bij een betonnen wasbak!) maak je jouw waskom net wat stoerder, met een gouden kraan wat warmer en met een koperen kraan creëer je meer een vintage look. Welke kraan gaat het worden voor jouw nieuwe waskom?