Waskommen

Verkoper spreken
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Koop je waskom bij Sanitairkamer

Helemaal hip & happening: de waskom. Waar vroeger de wasbak verwerkt was in het badkamermeubel, mag ‘ie er nu gewoon in een kom boven opstaan. De waskom, ook wel opzetwastafel of opbouw wastafel genoemd staat vaak in een modern interieur en staat vrij op het badkamermeubel. Een trend van dit moment en dus ontzettend populair.

Materiaalkeuze & vorm waskom

In ons assortiment waskommen maak je de keuze uit een natuurstenen waskom, solid surface waskom of een keramische wasbak. Na de materiaalkeuze ga je over tot de vorm van de waskom. Misschien weet je al precies welke vorm waskom je wilt. Wordt het een ronde waskom, ovale waskom of vierkante wasbak?

Inspiratie opdoen? Kom naar onze showrooms!

De keuze in waskommen is reuze en we begrijpen het als je jouw nieuwe waskom eerst in het echt wil bewonderen. Neem daarom een kijkje binnen een van onze badkamer showrooms waarin ons assortiment wastafels in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze rondom jouw waskom. Wees welkom!