Spiegel met verlichting

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Badkamerspiegel met verlichting

Een spiegel met verlichting is ideaal voor in de badkamer. Wanneer u zichzelf aan het verzorgen bent, heeft u simpelweg goed licht nodig. Enkel plafondverlichting is meestal niet voldoende. Een spiegellamp kan ook een goede oplossing zijn. Dit is een los lampje dat op het spiegelframe of de muur gemonteerd wordt. Maar meer van nu is de spiegel met geïntegreerde verlichting. Dit licht kan een horizontale balk zijn aan de bovenkant, zijkant of rondom. Ook backlight komt steeds meer voor. Dan schijnt het op de muur in plaats van naar voren. Enkel backlight geeft vaak niet genoeg licht en wordt daarom gecombineerd met verlichting aan de voorzijde. 

Spiegel met TL

Een TL lamp is een fluorescentielamp. Deze lamp straalt licht uit door het oplichten van een fluorescerende laag onder invloed van ultraviolette stralen. Deze worden opgewekt door gasontlading in de lamp. De TL lamp komt uit 1935 en is gedemonstreerd voor de Illuminating Engineering Society in Cincinnati (VS).

Spiegel met LED

LED is oorspronkelijk een afkorting voor Light Emitting Diode (lichtuitstralende diode). Maar tegenwoordig is het woord zo ingeburgerd dat het niet meer gezien wordt als afkorting. Led verlichting is duurzamer en zuiniger. Een gemiddelde led lamp brand 30.000 tot 50.000 uur. Een spiegel met verlichting kan zowel led of tl zijn. Een spiegel met verlichting is er in ontzettend veel afmetingen, vormen en designs. Het licht kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst zijn. Zelfs rondom, of bepaalde vormen creëren in spiegel gebeurt regelmatig. Uit assortiment van SanitairKamer.nl is ontzettend breed, sta versteld van de aantrekkelijke prijzen en surf eens door onze site.

Merken

• Bruynzeel
• Duravit
• Lambini design
• Villeroy & Boch
• Sphinx
• Keramag
• Detremmerie

Frame

Elke spiegel heeft weer een ander frame. Over het algemeen heeft een spiegel met verlichting een aluminium frame waar het op vast gelijmd is. Toch zijn er ook spiegels met houten frame. Bedenk van te voren goed wat u wilt. Mocht u advies willen, wij zijn hiervoor altijd bereikbaar.

Spiegelverwarming

Om de spiegel helemaal van al uw wensen te voorzien, hebben we spiegelverwarming. De spiegelverwarming sluit u aan op de licht schakelaar. Zodra het licht aangaat zal de spiegel verwarmen en niet beslaan. Condens wordt hiermee vermijdt. Een spiegel met verlichting koopt u bij SanitairKamer.nl!