Spiegel met verlichting

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een extra lichtpunt dankzij een badkamerspiegel met verlichting

Een grote trend van dit moment, spiegels met verlichting! Een prachtige rechthoekige of ronde spiegel voorzien van een prachtig ingebouwd LED- of tl-licht of een retromoderne ovale spiegel boven je wastafel of waskom. Zo’n spiegel met verlichting geeft je badkamer een moderne & trendy look en mag niet ontbreken in jouw moderne design badkamer. Een spiegel met licht heeft natuurlijk ook een hele praktische kant, want juist in een badkamer is een extra lichtpunt nooit weg, vooral als jouw badkamer geen natuurlijk licht heeft.

Upgrade je badkamer met een spiegel met verlichting

Een badkamerspiegel met verlichting heb je in verschillende soorten en  maten. Ga voor een ronde spiegel met verlichting, een handige spiegelkast met verlichting of een make up spiegel met verlichting of een spiegel met plank voor een beetje extra opbergruimte. Zo bestaan er spiegels met lampen die je kunt dimmen, van kleurtint kunt laten veranderen, spiegels met spiegelverwarming, met backlight, spiegels met licht voor en zelfs met speakerfunctie. Maak je badkamerspiegel of wc spiegel zo luxe als je wilt!

Bij welke badkamerstijl match jij jouw spiegel met licht?

Een badkamer spiegel met verlichting kan natuurlijk in elke badkamerstijl opgehangen worden, maar sommige spiegels met geïntegreerde verlichting hebben een leuk gekleurd randje waardoor ze perfect passen in een moderne, industriële of klassieke stijl. Ga voor een industriële spiegel in je badkamer voor een stoere look, een gouden spiegel voor een klassieke en warme uitstraling of een koper spiegel voor een vintage look.