Spiegel met verlichting

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Koop je spiegel met verlichting bij Sanitairkamer

Een grote trend van dit moment, spiegels met verlichting! Een prachtige rechthoekige of ronde spiegel voorzien van een prachtig ingebouwd LED- of tl-licht of een retromoderne ovale spiegel boven je wastafel of waskom. Zo’n spiegel met verlichting geeft je badkamer een moderne & trendy look en mag niet ontbreken in jouw moderne design badkamer. Een spiegel met verlichting heeft natuurlijk ook een hele praktische kant, want juist in een badkamer is een extra lichtpunt nooit weg, vooral niet als jouw badkamer geen natuurlijk licht heeft.

Upgrade je badkamer met een spiegel met verlichting

Een badkamerspiegel met verlichting heb je in verschillende soorten en maten. Zo bestaan er spiegels met verlichting die je kunt dimmen, van kleurtint kunt laten veranderen, met spiegelverwarming, met backlight, met licht voor en zelfs met speakerfunctie. Maak je spiegel zo luxe als je wil! Ons assortiment make up spiegels met verlichting trouwens ook al gezien?

Voor welke badkamerstijl ga jij?

Een spiegel met verlichting kan natuurlijk in elke badkamerstijl opgehangen worden, maar sommige spiegels met geïntegreerde verlichting hebben een leuk gekleurd randje waardoor ze perfect passen in een moderne, industriële of klassieke stijl. Ga voor een industriële spiegel in je badkamer voor een stoere look of een gouden spiegel voor een klassieke en warme uitstraling.

Inspiratie opdoen voor een spiegel met verlichting? Kom naar onze showrooms!

Je badkamer & sanitair bewonder & koop je op Sanitairkamer.nl of onze showrooms. Twijfel je nog tussen een paar spiegels met lampen? Laat je adviseren door onze telefonische toppers of onze topcollega’s in de showrooms. Wees welkom, we helpen graag!