Vloerverwarming

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Koop je vloerverwarming bij Sanitairkamer.nl

Meer geïnteresseerd in vloerverwarming dan in een radiator? Zeker in de winter is het geen pretje om met je al koude voeten op de koude tegels de badkamer door te moeten. Vloerverwarming plaats je onder je tegels en verwarmt de plavuizen in de badkamer of het toilet. Het zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de ruimte en lagere energiekosten. Benieuwd naar de beste vloerverwarming? Deze shop je hier!

Elektrische vloerverwarming, welke opties zijn er?

In ons assortiment hebben we twee type elektrische vloerverwarming opgenomen: vloerverwarming via een mat of elektrische kabels. Kies je voor een vloerverwarmingsmat dan is de vloerverwarming al in banen op de mat vastgemaakt. Je plaatst de matten naast elkaar, verbindt ze en hebt een perfect patroon voor een gelijkmatige verwarming van de tegels. Kies je voor elektrische kabels, dan heb je iets meer vrijheid en kun je het verwarmingspatroon zelf bepalen. Een andere optie is het plaatsen van infraroodverwarming. Dit type verwarming koop je in panelen voor je wand of plafond en verwarmt je badkamer alsof de zon heerlijk naar binnen schijnt!

Een kleine badkamer? Ga voor elektrische vloerverwarming!

Door het plaatsen van vloerverwarming is een radiator niet meer nodig. Ideaal in een kleine badkamer want die ruimte kun je weer gebruiken voor een extra badkamerkast of bijvoorbeeld een grotere inloopdouche. Vervelend ;-). Daarnaast zorgt vloerverwarming ervoor dat je woning meer waard wordt. Dat maakt vloerverwarming nog interessanter wanneer je verwacht je woning binnen een aantal jaren te verkopen.

Welke tegels zijn geschikt voor vloerverwarming?

Wist je dat keramische tegels een perfecte match zijn voor elektrische vloerverwarming? Heb je andere mooie badkamertegels gezien en twijfel je of deze geschikt zijn voor vloerverwarming? Neem contact met ons op via 0341-410156 of kom langs in een van onze badkamershowrooms. We helpen je graag!