Vloerverwarming

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming is heerlijk voor in de badkamer en een absolute aanrader. Nooit meer op koude tegels lopen is toch ideaal? In de badkamer komt het steeds vaker voor dat de douchecabine of inloopdouche rechtstreeks op de tegels wordt gemonteerd. Als u onder de douche staat blijft u een koud gevoel houden. Dit komt omdat de koude tegels het gevoel versterken. Voordat de tegels verwarmt zijn door het water bent u zo een aantal minuten verder. Elektrische vloerverwarming voorkomt dit. Het is regelbaar met een klok thermostaat en dus in te stellen wanneer die aan moet gaan.

Energie zuinig

Elektrische vloerverwarming is zuinig met energie. Door de stralingswarmte en de gelijkmatige temperatuurverdeling is de temperatuur 1 a 2 graden lager dan bij andere radiatoren. Dit heeft een energiebesparing van 7 tot 12%. Radiatoren verwarmen de ruimte tot ongeveer 22 graden. Vloerverwarming is voor de meeste mensen op 20 a 21 graden al comfortabel. Bovendien wordt luchtcirculatie voorkomen door de gelijkmatige temperatuurverdeling. Hierdoor wordt elke gedeelte goed verwarmt en is er geen locatie die een koude trek heeft.

Merken

• Magnum
• Lambini design
• Comfort
• Plieger

Gezondheid

Doordat er geen luchtcirculatie aanwezig is, dwarrelt het stof ook niet door de lucht. En vanwege de lagere ruimte temperatuur is de luchtvochtigheid relatief 12% hoger dan bij een warm water verwarmingsinstallatie. Mensen die allergisch zijn voor stof hebben hier veel baat bij.

Eenvoudig en overal

Elektrische vloerverwarming is geschikt voor afgewerkte vloeren en bestaande tegelvloeren. Als er een nieuwe tegelvloer wordt gelegd zijn de matten perfect om de vloer te voorzien van verwarming. Op een kunststof mat is de verwarmingskabel genaaid. De mat wordt in de tegellijm verwerkt. Hierdoor blijft de tegelhoogte nagenoeg gelijk. Het zal 3 tot 5 mm hoger worden. De vloerverwarming is regelbaar met behulp van een klok thermostaat. Dit is eenvoudig te bedienen.

Prijzen

Voor niet veel geld heeft u zoveel extra comfort. Dit is minimaal een overweging waard. SanitairKamer.nl staat garant voor scherpe prijzen waardoor u diegene bent die profiteert. Wij werken met minimale marges om de goedkoopste van Nederland te zijn. Koop uw elektrische vloerverwarming snel en eenvoudig bij SanitairKamer.nl!