Badkamer Spiegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak de ruimte optisch groter met een nieuwe badkamerspiegel

Een badkamerspiegel is natuurlijk net even wat anders dan een spiegel in de woonkamer of een passpiegel in de slaapkamer of hal. In een badkamer wil je misschien dat je badkamerspiegel licht geeft én spiegelverwarming heeft zodat je de spiegel altijd kunt gebruiken en tegelijkertijd een lichtbron is. Ideaal! Maar wist je dat een grote spiegel licht reflecteert en daardoor de ruimte optisch groter lijkt? We vertellen je hieronder alles over de verschillende badkamerspiegels én lopen de trends met je bij langs!

Tips voor het kopen van spiegels, bekijk de video!

Verschilllende type wandspiegels voor elke badkamerstijl

Welke badkamerstijl je ook hebt, wij hebben de spiegel. Een klassieke badkamer? Dan is een gouden spiegel óf een barok spiegel een mooie match. Een moderne badkamer? Ga voor een rond of ovaal model. Een design badkamer? Een spiegel met verlichting en spiegelverwarming is een must. Een industriële badkamer? Dan past een zwarte spiegel er perfect tussen en ga je liever voor de vintage look? Dan mag een koperen spiegel echt niet ontbreken.  En mis je nou echt wat opbergruimte? Kijk dan ook eens naar een spiegelkast of een spiegel met planchet. It's in de name, met een spiegelkast heb je namelijk opbergruimte én een spiegel in een. Per-fect! En ben je op zoek naar een wc spiegel? Koop je nieuwe spiegel online of bewonder 'm eerst even in een van onze showrooms! 

Spiegeltrends voor in de badkamer

De wandspiegel is tegenwoordig vaak een van de eyecatchers in de badkamer en mag dus best wel opvallen! Wat we de laatste tijd vaak zien is geïntegreerde verlichting in wandspiegels en wandspiegels met een aparte make up spiegel. Prachtig luxe backlight die de badkamer spiegel van achteren verlicht of licht geïntegreerd in de spiegel, welk type spiegel met verlichting heeft jouw voorkeur? En wanneer je liever gaat voor een spiegel zonder verlichting kun je deze ook nog compleet maken met aan weerszijden twee wandlampen. Dit zie je tegenwoordig vaak terug in de modern chic badkamer en retro badkamer. Wat we daarnaast veel zien zijn ronde spiegels, ovale spiegels, asymmetrische spiegels en spiegels met een gekleurd randje. Welke badkamer spiegel gaat 't worden?