Badkamer Spiegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Badkamer spiegel kopen bij Sanitairkamer

Een badkamer spiegel is nét even wat anders dan een standaard spiegel in de woonkamer of hal. In een badkamer wil je misschien dat je badkamer spiegel licht geeft en spiegelverwarming bevat zodat je te allen tijde de spiegel kunt gebruiken. Ideaal! Wat zijn de trends op het gebied van badkamer spiegels? Scroll ietsje verder voor ‘t antwoord!

Spiegeltrends voor in de badkamer

De wandspiegel is tegenwoordig vaak een van de eyecatchers in de badkamer. De spiegel mag dus best wel opvallen! Wat we de laatste tijd vaak zien is geïntegreerde verlichting in wandspiegels. Prachtig luxe backlight die de badkamer spiegel van achteren verlicht of licht geïntegreerd in de spiegel, welk type spiegel met verlichting heeft jouw voorkeur? Wat we daarnaast veel zien zijn ronde spiegels en spiegels met een gekleurd randje. Zwarte spiegels & gouden spiegels passen bijvoorbeeld perfect in een modern & industriële badkamer!

Inspiratie opdoen voor een badkamer spiegel? Kom naar onze showrooms!

Je badkamer & sanitair bewonder & koop je op Sanitairkamer.nl of onze showrooms. Twijfel je nog tussen een paar badkamer spiegels? Laat je adviseren door onze telefonische toppers of onze topcollega’s in de showrooms. Wees welkom, we helpen graag!