Badkamer Spiegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Standaard badkamerspiegel kopen

Een badkamer spiegel is zeer belangrijk. Een badkamer is toch een ruimte waar men over het algemeen drie keer per dag komt om zichzelf op te frissen, te bekijken of iets dergelijks. Hierbij wordt altijd gebruik gemaakt van een badkamer spiegel. Vandaar dat het assortiment van SanitairKamer.nl ontzettend uitgebreid is. Elke smaak is anders, maar elke smaak willen wij kunnen voorzien. U heeft bij ons ongelofelijk veel keuze. Surf eens door onze producten heen en sta verstelt van de betaalbare prijzen.

Design

De keuze is reuze. Maar geen één spiegel is hetzelfde. Een badkamer spiegel verschilt in vele opzichte van elkaar. Het frame waar de spiegel op gelijmd is, is vaak van diverse soorten materiaal. Het kan aluminium zijn, maar ook hout. De frames zijn ook in verschillende kleuren te bestellen, zoals de populaire gouden spiegel. Maar ook in verschillende vormen te bestellen. Ga je liever voor een ronde spiegel of een rechthoekige spiegel? Overigens hebben veel spiegels een omlijsting. Deze omlijstingen zijn ook weer totaal anders.

Merken

• Lambini design
• Bruynzeel
• Villeroy & Boch
• Ideal Standard
• HansGrohe
• Sphinx
• Gessi

Kwaliteit

De spiegels zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. Ze mogen nooit of te nimmer los komen van het frame. Er kunnen absoluut geen roestvlekken in zitten. Voordat een badkamer spiegel de deur uit gaat, wordt die gecontroleerd op schade. De hoekjes van spiegels zijn altijd het meest gevoelig. Dit komt omdat de spiegel vaak iets uitsteekt ten opzichte van het frame. In de badkamer wordt de spiegel uit de verpakking gehaald, opgemeten en op de vloer gezet. En daar gaat het fout. Zodra de spiegel op de vloer wordt gezet, komen de hoekjes op de tegels terecht en springen ze ervan af. Hierop dient u goed te letten, want hier kunnen wij geen garantie op geven. U heeft 2 jaar garantie, maar garantie gaat niet op als door eigen toedoen schade ontstaat. 

Prijzen

Mocht u een standaard badkamer spiegel zoeken, zonder poespas, een heel simpel model, dan bent u bij SanitairKamer.nl aan het juiste adres. Een spiegel hoeft niet veel te kosten. Als u het simpel houdt hebben wij messcherpe aanbiedingen. De design spiegels zijn daarentegen ook super scherp geprijsd, alleen zijn simpelweg wat duurder dan de standaard badkamer spiegel. Mocht u advies willen welke spiegel mooi bij uw badkamermeubel staat, twijfel dan niet om onze klantenservice te contacteren. Zij zullen u voorzien van deskundig advies. Een badkamer spiegel koopt u scherp en kwalitatief perfect bij sanitairkamer.nl.