Badkamer Spiegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Badkamerspiegel kopen bij Sanitairkamer

Een badkamer spiegel is nét even wat anders dan een spiegel in de woonkamer of een passpiegel in de slaapkamer of hal. In een badkamer wil je misschien dat je badkamer spiegel licht geeft en spiegelverwarming bevat zodat je te allen tijde de spiegel kunt gebruiken. Ideaal! Wat zijn de trends op het gebied van badkamer spiegels? Scroll ietsje verder voor ‘t antwoord!

Tips voor het kopen van spiegels, bekijk de video!

Spiegeltrends voor in de badkamer

De wandspiegel is tegenwoordig vaak een van de eyecatchers in de badkamer en mag dus best wel opvallen! Wat we de laatste tijd vaak zien is geïntegreerde verlichting in wandspiegels en wandspiegels met een aparte make up spiegel. Prachtig luxe backlight die de badkamer spiegel van achteren verlicht of licht geïntegreerd in de spiegel, welk type spiegel met verlichting heeft jouw voorkeur? Wat we daarnaast veel zien zijn ronde spiegels, ovale spiegels, asymmetrische spiegels en spiegels met een gekleurd randje. Zwarte spiegels & gouden spiegels passen bijvoorbeeld perfect in een modern & industriële badkamer!

Inspiratie opdoen voor een badkamer spiegel? Kom naar onze showrooms!

Koop of bewonder je nieuwe spiegel online of onze showrooms. Twijfel je nog tussen een paar badkamer spiegels? Laat je adviseren door onze telefonische toppers of onze topcollega’s in de showrooms. Wees welkom, we helpen je graag aan je nieuwe badkamerspiegel!