Stabilisatiestang

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Extra stevige douchewand dankzij een stabilisatiestang

Met een stabilisatiestang blijft jouw glazen douchewand perfect op z’n plek! Door een stabilisatiestang toe te voegen aan je inloopdouche zorgt ervoor dat douchewanden een stuk steviger staan. Sommige douchewanden hebben namelijk niet altijd een groot bevestigingsoppervlak en kunnen daardoor wel zo’n stabilisatiestang gebruiken!

Bevestiging van de stabilisatiestang

We hebben twee type stabilisatiestangen in ons assortiment, namelijk de stabilisatiestang met muur- of plafondbevestiging. Welk type bevestiging interessant is voor jou is geheel persoonlijk en hangt af van de manier waarop de inloopdouche is gecreëerd. Wil je dat we hierin even met je meedenken? Doen we graag! Neem even telefonisch contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms!


Veelgestelde vragen over badwand

Wat zijn de opties in stabilisatiestangen?

Een stabilisatiestang zorgt voor stevigheid tussen je douchewand en de muur en is te verkrijgen in afmetingen van 60cm tot 160cm. Wist je dat je stabilisatiestangen voor de wand hebt, maar ook voor aan het plafond? Naast afmeting shop je tegenwoordig je stabilisatiestang met verlichting (handig!), maar ook in de leukste kleurtjes zoals zwart, goud en koper. Niet alleen praktisch dus, maar ook stijlvol!

 

Kun je een stabilisatiestang inkorten?

Stabilisatiestangen heb je in verschillende afmetingen. Zit jouw maat er niet helemaal tussen? Denk dan na over een stabilisatiestang die je aan het plafond bevestigt of ga voor een maatje groter en kort deze zelf eenvoudig in. Hoe? Haal de bevestiging van de stang af en zaag het overtollige deel van de stang netjes af met een ijzerzaag. Plaats de bevestiging terug en bevestig je stabilisatiestang aan de wand of het plafond.