Stabilisatiestang

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Stabilisatiestang douchewand kopen bij Sanitairkamer

Een stabilisatiestang houdt glazen douchewanden vast. Het biedt extra stevigheid voor glazen douchewanden die weinig bevestiging oppervlakte hebben. Een bevestiging kan klein of groot zijn, het is maar net wat geschikt is voor je huishouden. De stang wordt vooral gebruikt bij inloopdouches om de glazen douchewanden meer steun te geven. Daarnaast kan het ook een welkome toevoeging zijn als je een huishouden hebt met kleine kinderen. Mochten je kinderen tegen een wand aanlopen dan heeft deze net wat meer stabiliteit.

Bevestiging stabilisatiestang

Een stabilisatiestang wordt bevestigd op de glazen douchewanden van een douchecabine. Dit product is onmisbaar bij een inloopdouche, maar wordt ook vaak gebruikt bij andere soorten douchecabines als ondersteuning. De douchecabine stabilisatiestang kan bevestigd worden aan de muur of aan het plafond. De keuze voor deze plaatsing is persoonlijk en hangt af van de manier waarop de inloopdouche wordt geïnstalleerd.

Merken stabilisatiestangen

Een stabilisatiestang is een klein maar essentieel onderdeel van je badkamer. Natuurlijk moet ook dit onderdeel van hoge kwaliteit zijn, daarom verkopen we bij Sanitairkamer alleen de beste kwaliteit. Stabilisatiestangen kun je bij ons kopen van de merken Best Design, Ideal Standard, Mueller, Novellini en Plieger. Hierdoor kun je met een klein budget en met een groot budget altijd bij ons assortiment terecht.

Klantenservice van Sanitairkamer

Stabilisatiestang kopen? Dat doe je gemakkelijk en snel bij Sanitairkamer. Wil je hulp met het uitzoeken van de juiste stabilisatiestang voor jouw badkamer? Neem dan contact op met onze werknemers. Dit zijn echte sanitair experts die je gemakkelijk kunnen helpen met de juiste keuze.

Bij Sanitairkamer werken we met een laagste prijsgarantie. We kopen al onze producten groot in direct bij de leveranciers. Alleen op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we de meest voordelige stabilisatiestangen verkopen.