Douchecabine rechthoek

Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lekker veel ruimte in een rechthoekige douchecabine

Heb je even wat ruimte nodig? Geniet van de ruimte in een rechthoekige douchecabine. Een rechthoekige douchecabine is namelijk breder waardoor je toch net even wat ruimer kunt douchen.

En nog een voordeel: de douchewanden van de douchecabine houdt het spatwater tegen dus de rest van de badkamer blijft lekker droog!

Voordelen rechthoekige douchecabine

 • Lekker veel ruimte;
 • Perfect om los of in een hoek te plaatsen;
 • Veel effectiever dan een douchegordijn;
 • Vanaf 140cm groot genoeg voor 2 douches;
 • Voorzien van dik veiligheidsglas;
 • Voorzien van een speciale antikalk- en vuilcoating.

De ideale maat van je rechthoekige douchecabine

Wat de perfecte maat van je douchecabine moet zijn ligt natuurlijk helemaal aan de grootte van je badkamer, je wensen en de indeling van de badkamer. Ben je op zoek naar een douchecabine voor twee personen? Ga dan voor een rechthoekige douchecabine van minimaal 140 breed, dan kun je er zelfs twee regendouches in kwijt. Of plaats een douchewand om je eigen inloopdouche te creëren. Nog niet helemaal zeker welke maat in jouw douche past? Laat een van onze showroomtoppers vooral even met je meedenken!

Verschillende type douchedeuren

Ga je een douchecabine kopen? Vergeet dan ook zeker niet over de verschillende type douchedeuren na te denken. Een draaideur heeft door de draai die het moet maken meer ruimte nodig om zich heen dan bijvoorbeeld een douchecabine met een schuif- en vouwdeur.