Paneel radiator

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Radiator kopen bij Sanitairkamer

Een van de meest voorkomende type radiatoren is een paneel radiator. Een paneel radiator heeft een hoge capaciteit en biedt een snelle warmteafgifte. De paneel radiator bestaat uit ten minste 1 vlakke of geribbelde plaat en ze zijn tegenwoordig geschikt voor iedere badkamer.

Geschikt voor iedere badkamer?

Door de ontwikkelingen op het gebied van design en functionaliteit heeft u nu keuze uit een breed assortiment van klassieke en moderne paneel radiatoren. Een paneel radiator hoeft geen witte kast meer te zijn die niet bij uw interieur past. U kunt nu kiezen voor design paneel radiatoren met solide of juist ultra dunne panelen. Zo misstaat een paneel radiator nooit in de stijlvolle badkamer.

Daarnaast zijn de radiatoren ook beschikbaar in meer dan alleen wit. Er zijn tegenwoordig paneel radiatoren beschikbaar in allerlei kleuren waaronder antraciet en beige.

Let tijdens het bestellen goed op de afmetingen van de door u gekozen radiator. Deze kunnen afwijken van de afmetingen van de afgebeelde radiator!

Stijlvol en duurzaam

De radiatoren van Sanitairkamer zijn te combineren met allerlei producten uit ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor moderne zwarte kranen of hippe natuurlook tegels. Bent u echt opzoek naar iets unieks? Kies dan voor een Eastbrook radiator.

Naast stijlvol zijn de radiatoren ook duurzaam. Ze zijn gemaakt van de beste materialen en beloven een lange levensduur. U koopt voor de scherpste prijzen en levert niet in op kwaliteit.

Naast stalen radiatoren hebben wij ook aluminium radiatoren in het assortiment. Aluminium radiatoren worden sneller warm en hebben een hogere warme afgifte. Ideaal in de badruimte.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Daarom staan onze radiator specialisten altijd voor u klaar. Heeft u vragen over de opties, stijlen of afmetingen? Neem dan contact op met onze professionals of kom eens langs in een van onze showrooms. Centraal gelegen in Harderwijk!