Paneel radiator

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Koop je paneelradiator bij Sanitairkamer

De paneelradiator spot in je in de meeste huishoudens en bestaat vaak uit 1 (geribbeld) vlak. Deze vlakke radiator zie je vaak terug als horizontale radiator onder een raam. Een groot voordeel van een paneelradiator is dat het het hoge capaciteit heeft en daardoor de kamer snel verwarmt. Niet gek dat dit type radiator veel terug te vinden is in huis en de badkamer!

De paneelradiator, alleen in ‘t wit?

Dat een paneelradiator wit moet zijn hoeft inmiddels echt niet meer. Een zwarte of antraciete paneel radiator zit tegenwoordig ook in ons assortiment en kan zo door als stijlvolle design radiator. Maar heb jouw nieuwe paneelradiator toch liever in het wit? Dan kun je ook zeker terecht in ons brede assortiment radiatoren!

Nieuw: infraroodpanelen voor een heerlijke warmte

Op zoek naar een paneelradiator in een ultramoderne uitvoering? Dan ga je voor een infraroodpaneel! Een infraroodpaneel plaats je op de wand of op het plafond en is een echte design radiator. En naast z'n looks verwarmt dit type verwarming alsof de zon op je lichaam schijnt. Heerlijk! Voor welk type paneelradiator ga jij?