Bubbelbad

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kom tot rust

Sanitairkamer.nl heeft verschillende soorten en modellen bubbelbaden in het assortiment. Van elk model bad is een bubbelbad te maken. De standaard types die wij aanbieden hebben allemaal uitgebreide specificaties zodat u goed kunt zien wat de toebehoren zijn en welke extra’s u toe kunt voegen.

Spa: bubbelbaden met luchtjets

Bij een bubbelbad kiezen komt het een en ander kijken. Een bubbelbad is bijvoorbeeld te kiezen met luchtjets, dit wordt ook wel een ‘spa’ genoemd. Deze luchtjets zitten eigenlijk altijd in de bodem, en de bubbels werken zich een weg naar boven langs uw lichaam. Dit effect stimuleert de bloedsomloop en zorgt dat uw spieren ontspannen.

Hydro: bubbelbaden met waterjets

Een tweede optie is een bubbelbad met waterjets. Dit wordt ook wel hydro genoemd. Deze jets zitten in de zijkanten. De jets spuiten water vanuit verschillende posities tegen het lichaam wat zorgt wat een massage effect. Het is mogelijk extra jets te plaatsen.

Spa en Hydro gecombineerd in uw bubbelbad

De derde optie voor een bubbelbad is de combinatie van optie één en twee. Hiermee ervaart u het meest ultieme relax gevoel die een bubbel bad kan bieden. Om het oog ook wat te bieden is het mogelijk verlichting te plaatsen in het bubbelbad. Dit straalt luxe en genot uit.

Design

Voor het design geldt hetzelfde als een normaal ligbad. Elke bad is namelijk om te bouwen tot whirlpool. In elk bad zijn gaten te boren en jets te plaatsen. Kijk in eerste instantie naar het model bad dat u bevalt, wij kunnen dan een prijsopgave van het ombouwen maken.

Merken

• Plieger • Lambini Design • Villeroy & Boch • Wisa • Riho • Bruynzeel

Uw bad ombouwen naar een bubbelbad

SanitairKamer.nl is een samenwerking aangegaan met een gerenommeerd bedrijf die baden ombouwt tot unieke bubbelbaden. Dit bedrijf test het bad voordat het de deur uitgaat en verleent 2 jaar garantie op lekkage. Deze samenwerking is gebaseerd op positieve ervaringen en scherpe tarieven. Door het werk te laten uitvoeren zodra de bestelling geplaatst is, heeft u altijd te maken met een nieuw en getest model.

Prijsklasse

Om een echt wellness effect te hebben in de badkamer is een bubbel bad de ideale oplossing. Dit hoeft niet eens veel geld te kosten. Vanwege de samenwerking die SanitairKamer.nl is aangegaan, zijn vaste lage tarieven te realiseren. Profiteer mee van deze tarieven en bestel uw bubbelbad bij SanitairKamer!

Klantenservice

Wilt u onze bubbelbaden, toiletten of badkamer accessoires in het echt bekijken? Dat kan! Maak een afspraak met een van onze specialisten om onze showroom in Harderwijk te bezichtigen.