Bubbelbad

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Of er verschil zit tussen een whirlpool & bubbelbad? We leggen ’t uit!

Even relaxen in je bubbelbad is wat ons betreft de ultieme manier om te ontspannen na een lange werkdag! Even eerlijk, je doet toch ook een sprongetje van geluk als je erachter komt dat er een bubbelbad in je hotelkamer zit? En bubbelbad is een ligbad met ingebouwd whirlpoolsysteem. Benieuwd naar de voordelen en het verschil tussen een whirlpool & bubbelbad? Lees verder!

Wat is het verschil tussen een whirlpool, jacuzzi & bubbelbad?

Een whirpool is een andere benaming van bubbelbad en kun je als hetzelfde zien. Koop je een jacuzzi? Dan wordt deze vaak buiten als outdoor bubbelbad geplaatst. Met alle drie de bubbelbaden kun je na een drukke dag in ieder geval heerlijk ontspannen!

Ons assortiment bubbelbaden

Koop je bubbelbad dan is ’t belangrijk om te weten wat de opties zijn. Maak jouw badkamer compleet met een:

Wat is het voordeel van een bubbelbad t.o.v. een normaal bad?

Een bubbelbad zegt het natuurlijk al. In een bubbelbad heb je te maken met lucht- en/of waterjets die heerlijke bubbels creëren in je bad en een standaard bad heeft dit niet. De bubbels zorgen voor massage van de spieren en de huid, stimulatie van de bloedsomloop en zorgt dat je heerlijk ontspant. Een echt wellnessgevoel dus!

Wat is het verschil tussen lucht- en waterjets in een bubbelbad?

Luchtjets zijn vaak in de bodem van het bad verwerkt waar waterjets vaak uit de zijkant komen. De luxere bubbelbaden hebben vaak een combinatie van deze twee. Beide jets zorgen voor extra ontspanning, het stimuleren van de bloedsomloop en voor een massage van de huid & de spieren.

Blijft het water warm in een bubbelbad?

De luxere bubbelbaden zijn in de meeste gevallen voorzien van een heater waardoor je water en de bubbels heerlijk warm zijn (én blijven!). Heb je een whirlpool bad gekocht of op het oog zonder heater? Dan kun je deze er vaak ook in laten bouwen (verschilt per model), neem hiervoor zeker even contact op met onze klantenservice.

Kun je een normaal ligbad ombouwen tot bubbelbad?

Jazeker! Vrijwel elk bad dat van acryl is gemaakt kun je omtoveren tot een whirlpool. Heb je een mooi ligbad gezien en wil je daar een whirlpoolsysteem inzetten? Neem even contact met ons op. We werken samen met een topbedrijf dat van ligbaden whirlpools maakt, deze voor de levering uitgebreid test en ook nog eens 2 jaar lekgarantie geeft. Ideaal!