Douchebakken

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bekijk ons brede assortiment douchebakken

Een douchebak toevoegen aan je doucheruimte kan een hele slimme zet zijn. Vooral als je wil dat het douchewater ook echt in de doucheruimte blijft. Combineer een douchebak met een glazen douchecabine of een wandje met glazen douchedeur.  Zo blijft de rest van de badkamer zoveel mogelijk droog. Ideaal!

Materiaal van de douchebak

Wil je een douchebak kopen, maar heb je geen idee welk materiaal je moet nemen? Tegenwoordig zijn de meeste douchebakken gemaakt van acryl. Acryl is een lichtgewicht onder de materialen en blijft langer warm dan het voorheen veelgebruikte plaatstaal. Andere materialen waarin douchebakken te bestellen zijn, zijn: solid surface/fine stone, SMC en (natuur)steen. Fan van een duurzame optie? Ga voor solid surface/fine stone!

Douchevloer vs. douchebak

Tegenwoordig vind je naast douchebakken ook douchevloeren terug in de moderne badamer. Een douchevloer is megadun, gemaakt van antislipmateriaal én werkt als een douchebak. Een douchevloer heeft een moderne look en kan perfect gecombineerd worden met bijvoorbeeld een douchecabine of douchewand!

Denk je aan de douchebakafvoer?

Als je dan toch bezig bent… Vergeet vooral de afvoer niet. Check voordat je jouw nieuwe douchebak uitzoekt even of je afvoer aan vervanging toe is. Dit is namelijk het moment om je eventuele oude stinkende afvoer te vervangen. Is dat gedaan? Dan is het tijd om je nieuwe douchebak te bestellen! O ja, vergeet vooral niet om je douchebak compleet te maken met een doucheafvoer!