Sanibroyeur

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Sanibroyeur kopen bij Sanitairkamer

Een toiletruimte creëren dat niet in de buurt is van de riolering? Een Sanibroyeur bied je de mogelijkheid om van elke ruimte een toilet te maken, zonder dat je daarvoor hoeft te verbouwen. Een Sanibroyeur plaats je achter het toilet, koppel je aan de koudwatertoevoer en sluit je aan op een stopcontact. Ook een nieuw toilet nodig? Koop de Sanibroyeur toilet combinatie!

Wanneer plaats je een Sanibroyeur?

  • Als het onmogelijk is om de toiletafvoer op de hoofdafvoer te plaatsen
  • Als je een grote verbouwing wilt voorkomen en daardoor kosten wil besparen

Hoe werkt een Sanibroyeur?

De Sanibroyeur werkt als een vermaler die de fecaliën (ontlasting) binnen een aantal seconden tot fijne deeltjes vermaalt. Een Sanibroyeur wordt daarom ook wel een wc vermaler of fecaliënvermaler genoemd. De Sanibroyeur plaats je achter jouw wc of je koopt een Sanibroyeur wc waarbij de vermaler bij het toilet is ingebouwd.

Toiletinspiratie opdoen? Kom naar onze showrooms!

Weet je nog niet helemaal welk type Sanibroyeur je voorkeur heeft of wil je ons aanbod eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment Sanibroyeurs in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!