Sanibroyeur

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Informatie

Met een Sanibroyeur kunt u van elke kamer een toilet of badkamer maken. Overbodige kosten en extreme verbouwingen blijven bespaard. Vaak wordt een verbouwing uitgesteld of zelfs uit het hoofd gezet omdat de perfecte badkamer te duur is. Sanibroyeur heeft een aantal producten ontworpen zodat elke afvoer overal kan worden aangesloten. Neem in kijkje in het assortiment van SanitairKamer.nl.

Werking

Normaliter wordt het water afgevoerd door middel van zwaartekracht. De Sanibroyeur maakt gebruik van een vermaler. Zodra er wordt doorgetrokken stijgt het waterniveau. Hierdoor treedt de motor van de Sanibroyeur automatisch in werking. De messen van de vermaler versnijden de fecaliën binnen 3 tot 4 seconden in fijne deeltjes. Een standaard PVC buis van 26, 28 of 32mm voert de fecaliën af met behulp van een pomp.

Wat heeft u nodig?

Een Sanibroyeur heeft slechts 2 noodzakelijkheden:
• Een stopcontact
• Een koud water toevoer voor de wc

Waarom een Sanibroyeur?

Sommige situaties in huis maken het onmogelijk om bepaalde constructies te realiseren. Een Sanibroyeur zorgt ervoor dat het wel kan. Met de volgende situaties kan u niet om een dit topproduct heen:
• Het is onmogelijk de afvoer op de hoofdafvoer aan te sluiten
• Als u wilt voorkomen dat uw huis een grote verbouwing ondergaat
• Als u kosten wilt besparen om sanitaire voorzieningen te plaatsen

Kwaliteit & Innovatie

Sanibroyeur is een bedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Al 50 jaar zijn ingenieurs, technici en ontwerpers constant bezig met het verbeteren van hun product. Alle producten van Sanibroyeur voldoen aan de zeer strenge en nieuwste Europese in internationale normen. Ze worden gefabriceerd volgens ISO 9001 versie 2000 verstrekt door AFAQ. Sanibroyeur biedt standaard 2 jaar garantie. Een verplichting is dat alles volgens montagevoorschriften en handleidingen gemonteerd dient te worden.

Geen geluidsoverlast

De nieuwste vermaler is het Silence model. De eerste modellen zijn al geluidsarm, maar het Silence model is helemaal niet te horen. Door de volgende verbeterpunten is dit apparaat nog stiller:
• Gebruik van nieuw akoestisch materiaal Silent Block
• Krachtigere en stillere motoren
• Vernieuwde montagepunten die geluidsoverdracht verhinderen

Service

Wat zeer hoog in het vaandel staat bij Sanibroyeur is de service afdeling. Overtuigd van haar product, zijn ze bereid elk mankement grondig na te lopen. De servicedienst komt u graag helpen met een probleem! Koop de Sanibroyeur goedkoop bij SanitairKamer.nl!