Keramische wandtegels

Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Keramische wandtegels voor in huis

Keramische wandtegels in je nieuwe badkamer, een gouden match! Deze wandtegels zijn gemaakt van keramiek en worden in grote partijen geproduceerd waardoor elke wandtegel gelijk is. Perfect als je houdt van een strakke & onderhoudsvriendelijke tegels in huis!

Voordelen keramische wandtegels

Een badkamer in combinatie met keramische wandtegels zijn een perfecte match! Keramische wandtegels zijn:

 • door de gelijke vorm eenvoudig te plaatsen
 • gemakkelijk schoon te maken (en te houden)
 • duurzaam en heb je dus jarenlang plezier van!
 • hittebestendig

Afwerking keramische wandtegels

Een keramische tegel kan op verschillende manieren afgewerkt zijn. Met een glazuurlaagje, de zijkanten afgerond (niet gerectificeerd), ongeglazuurd of juist met strakke hoeken (gerectificeerd).

Geglazuurde tegels of ongeglazuurde tegels

Geglazuurde tegels krijgen een glanzende glazuurlaag die zorgt voor bescherming en extra schoonmaakgemak. Een nadeel is wel dat de tegel daardoor iets krasgevoeliger is dan een ongeglazuurde tegel. Een ongeglazuurde tegel voelt ruw aan, heeft een natuurlijke uitstraling maar is (onbehandeld) iets gevoeliger voor vlekken. Welke stijl heeft jouw voorkeur?

Gerectificeerde tegels of niet-gerectificeerde tegels

Een gerectificeerde tegel is na het bakken nog gezaagd en heeft daardoor een strakke afwerking. Dit zorgt ervoor dat je de tegels dicht op elkaar kunt tegelen en dunne voegranden hebt. Een niet-gerectificeerde tegel heeft rond afgewerkte hoeken en heeft een iets bredere voegrand nodig tussen de tegels. Echt een smaakkwestie dus! Wil je het verschil even zien? Kom naar een van onze showrooms waar we een uitgebreid assortiment badkamertegels uitgestald hebben!

Trends binnen de keramische wandtegels

Keramische wandtegels zijn mega populair en niet weg te denken in ons assortiment tegels. Populaire keramische wandtegels zijn marmerlook tegels, betonlook tegels of de gezellige houtlook tegels. Welke is jouw favoriet?