Scheerspiegel

Filteren
Filteren

Scheerspiegel badkamer

Een scheerspiegel is de perfecte spiegel om u mee te scheren of om make-up mee op te brengen. Een scheerspiegel wordt vaak vergeten in de badkamer, terwijl het een van meest gebruikte producten is. Het is een klein onderdeel van de badkamer dat veel gemak biedt en laag in prijs is. SanitairKamer.nl biedt scheerspiegels zeer voordelig aan. Profiteer van onze aanbiedingen en vereenvoudig uw dagelijks badkamer gebruik.

Design

Een scheerspiegel kan aan de wand gemonteerd worden, maar kan ook op zichzelf staan. Er zijn vele modellen verkrijgbaar. Met omlijsting, rond, vierkant, rechthoekig of ovaal. Wij vinden het belangrijk dat u de mogelijkheid heeft om uw gehele badkamer in een stijl samen te stellen. Aangezien verschillende mensen verschillende wensen hebben, bieden wij u vele designs. Als u een donkere badkamer heeft dan is het fijn om voor een scheerspiegel te kiezen die verlichting heeft, hierdoor kunt u alles extra goed zien.

Prijs

Zoals u van Sanitairkamer.nl gewend bent kopen we alleen de beste producten tegen lage prijzen in. Kies voor het betaalbare merk Lambini design of voor een van de andere bekendere merken.

 Merken

• Emco • Geesa • Gessi • Keuco • Plieger • Lambini Design

Naast onze scheerspiegels hebben we ook een groot assortiment aan wandspiegels voor in de badkamer. Deze zijn te koop met verschillende speciale kenmerken. We verkopen spiegels met verlichting, spiegels met verwarming en nog vele speciale andere voordelen.