Inbouw regendouche

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een strakke & moderne look dankzij de inbouw douche

Fan van een strakke afwerking? Kies dan voor een inbouw douche! Je inbouw regendouche komt dan netjes uit het plafond of de muur en de douchekraan is netjes in de muur geïnstalleerd. Alle leidingen zijn netjes in de wand verwerkt, wat zorgt voor een strakke en moderne look in de badkamer. En je hebt minder schoonmaakwerk aan je regendouche, ook niet geheel onbelangrijk!

Wat is het verschil tussen een inbouw douche en een opbouw douche?

Bij een inbouw regendouche zijn de leidingen die van de douchekraan naar de douchekop lopen achter de muur weggewerkt. Deze zijn wel zichtbaar bij een opbouw regendouche. Een inbouw douche wordt vaak gezien als strak en modern, maar heeft wel even een kleine verbouwing nodig om te realiseren. Wil je jouw douche snel een nieuwe look geven? Dan is de opbouw regendouche ook een echte eyecatcher!

Help m’n inbouw regendouche is kapot, moet alles opengebroken worden?

Geen paniek! In bijna de meeste gevallen gaat het dan om het inbouwdeel van de douchekraan. De douchekraan van de inbouw regendouche heeft namelijk een inbouwdeel (het binnenwerk) en het afbouwdeel (het frontje). Het afbouwdeel kun je losschroeven zodat je gemakkelijk bij het binnenwerk komt. En deze eventueel kunt vervangen. Je hoeft dus niet de hele badkamer te slopen. En ben je niet van plan om te verbouwen? Dan is een regendoucheset een mooi alternatief!

Trend tip: een gouden of zwarte regendouche?

Wil je nou een echte eyecatcher van een douche in je badkamer hangen? Denk dan eens aan een gouden of zwarte regendouche! Goud is heel gaaf te combineren met gekleurde wandtegels of juist in een betonlook badkamer om het hele stoere wat af te zwakken. En zwart sanitair is juist heel gaaf in een betonlook of industriële badkamer om het juist wat stoerder te maken! En ben je wat milieubewuster ingesteld en ga je liever voor een waterbesparende regendouche? Ook daar vind je in ons assortiment inbouw regendouches mooie opties voor!


Veelgestelde vragen over inbouw regendouches

Wat zijn de opties in inbouw regendouches?

Een inbouw regendouche bestaat uit een mengkraan of een thermostaatkraan en komt vaak in een set met een douchekraan en een handige handdouche. En naast uiterlijke verschillen maak je bij een inbouw douche ook de keuze tussen wand- of plafondbevestiging.

 

Wat is het verschil tussen een inbouw douche en opbouw douche?

Bij een opbouw douche monteer je de regendouche op de wand en loopt de douchestang zichtbaar op de wand. Bij een inbouw douche zijn de leidingen in de wand verwerkt waardoor je alleen een douchekraan en een douchekop zichtbaar uit de muur ziet komen.

Moet je verbouwen voor een inbouw douche?

Een inbouw douche bestaat uit twee onderdelen: het inbouwdeel (binnenwerk) en het afbouwdeel (frontje). Het inbouwdeel plaats je in de wand waar wel wat aanpassingen aan de wand aan te pas komen. Vervolgens zorg je dat de leidingen op de juiste plek liggen en installeer je de douchekop.

 

Wat zijn de trends onder inbouw regendouches?

Inbouw regendouches zijn populair! De moderne en minimalistische look die een inbouwdouche met zich meebrengt trekt toch lekker de aandacht en spreekt veel mensen aan. Ga je voor een gouden, koperen of zwarte kleur?