Inbouw regendouche

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een strakke & moderne look dankzij de inbouw douche

Fan van een strakke afwerking? Kies dan voor een inbouw douche! Je inbouw regendouche komt dan netjes uit het plafond of de muur en de douchekraan is netjes in de muur geïnstalleerd. Alle leidingen zijn netjes in de wand verwerkt, wat zorgt voor een strakke en moderne look in de badkamer. En je hebt minder schoonmaakwerk aan je regendouche, ook niet geheel onbelangrijk!

Wat is het verschil tussen een inbouw douche en een opbouw douche?

Bij een inbouw regendouche zijn de leidingen die van de douchekraan naar de douchekop lopen achter de muur weggewerkt. Deze zijn wel zichtbaar bij een opbouw regendouche. Een inbouw douche wordt vaak gezien als strak en modern, maar heeft wel even een kleine verbouwing nodig om te realiseren. Wil je jouw douche snel een nieuwe look geven? Dan is de opbouw regendouche ook een echte eyecatcher!

Help m’n inbouw regendouche is kapot, moet alles opengebroken worden?

Geen paniek! In bijna de meeste gevallen gaat het dan om het inbouwdeel van de douchekraan. De douchekraan van de inbouw regendouche heeft namelijk een inbouwdeel (het binnenwerk) en het afbouwdeel (het frontje). Het afbouwdeel kun je losschroeven zodat je gemakkelijk bij het binnenwerk komt. En deze eventueel kunt vervangen. Je hoeft dus niet de hele badkamer te slopen!

Trend tip: een gouden of zwarte regendouche?

Wil je nou een echte eyecatcher van een douche in je badkamer hangen? Denk dan eens aan een gouden of zwarte regendouche! Goud is heel gaaf te combineren met gekleurde wandtegels of juist in een betonlook badkamer om het hele stoere wat af te zwakken. En zwart sanitair is juist heel gaaf in een betonlook of industriële badkamer om het juist wat stoerder te maken!