Inbouw regendouche

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Inbouw regendouche

Er zijn verschillende redenen om voor een inbouw regendouche te gaan, maar de belangrijkste blijft toch altijd wel omdat het simpelweg verschrikkelijk mooi is. Weinig poespas aan de muur zorgt voor een rustgevend aangezicht. Uw tegels springen er meer uit en het onderhoud is minder. Sanitairkamer.nl heeft verschillende setjes voor u samengesteld waardoor u niet alles bij elkaar hoeft te zoeken.

Inbouwen

Onze meest verkochte setjes zijn van het merk Mueller. Deze kranen hebben een inbouwdiepte van 62 tot 72mm. Door de beperkte diepte zijn de kranen in bijna iedere wand te plaatsen. Vaak wordt gesproken over lekkage in de wand of als er wat aan de hand is, moet alles open gebroken worden. Dit is niet het geval. Als er wat kapot gaat van een thermostaatkraan, is het het thermostaatgedeelte. Doordat de thermostaatknop vast is gezet met een inbus, is deze makkelijk te demonteren. Zodra de knop eraf is, kijkt u direct tegen het thermostaatgedeelte aan. Dit deel zit vast met schroefdraad en is door elk leek vervangbaar. Kort samen gevat is het nog eenvoudiger dan een opbouw thermostaat.

Design

De inbouw regendouche is er tegenwoordig ook in RVS look. Chroom bestaat al jaren lang en is van ieder merk verkrijgbaar. Zo ook van Mueller. Mueller heeft zich verder door ontwikkeld en biedt de setjes nu ook aan in RVS look. Deze matte uitstraling kan prachtig gecombineerd worden met bijvoorbeeld antracieten tegels. Niet alleen de kleur is belangrijk, maar ook het design. Wij maken onderscheid tussen rond en vierkant. Rond heeft meer een tijdloos design en vierkant een modern.

Uitvoering

Iedereen heeft een eigen smaak en eigen eisen waaraan de douche moet voldoen. Sanitairkamer.nl heeft daarom allerlei verschillende setjes samengesteld. U kunt kiezen voor een 2 wegs thermostaat, wat inhoudt dat er twee functies op aangesloten kunnen worden. Ook kunt u kiezen voor een 3 wegs thermostaat. Hier kunt u een extra functie op aansluiten, bijvoorbeeld massagejets of een waterval functie.

Merk

Hierbij een paar merken waarvan wij een inbouw regendouche verkopen:

• Grohe
• Mueller
• Hansa
• Ideal Standard
• Kludi
• HansGrohe

Prijs

Sanitairkamer.nl biedt u de scherpste prijzen aan. Wij werken met minimale marges en kopen groot in om dit te kunnen realiseren. Wij raden u aan om voor de setjes van Mueller te gaan. Hier hebben we leuke combinaties mee gemaakt, zijn aantrekkelijk geprijsd, snelle levertijden en prima kwaliteit. De kranen zijn KIWA gekeurd en er zit 5 jaar garantie op.