Inbouw regendouche

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Inbouw regendouche

Er zijn verschillende redenen om voor een inbouw regendouche te gaan, maar de belangrijkste blijft toch altijd wel omdat het simpelweg heel mooi in je badkamer staat. Bij een inbouw regendouche zijn de leidingen niet zichtbaar, wat zorgt voor een rustige en elegante uitstraling in je douche. Daarnaast springen je tegels er ook meer uit en heb je minder onderhoud en schoonmaakwerk. Sanitairkamer.nl heeft verschillende douche inbouwsets samengesteld, waardoor je niet alles bij elkaar hoeft te zoeken.

Inbouwen

Onze meest verkochte setjes zijn van het merk Mueller. Deze kranen hebben een inbouwdiepte van 62 tot 72mm. Door de beperkte diepte zijn de kranen in bijna iedere wand te plaatsen. Vaak wordt gezegd dat als er een lekkage in de wand is alles opengebroken moet worden. Dit is niet het geval. Als er wat kapot gaat van een thermostaatkraan, is dit het thermostaat gedeelte. Doordat de thermostaatknop vast is gezet met een inbus is deze makkelijk te demonteren. Zodra de knop eraf is, kijk je direct tegen het thermostaat gedeelte aan. Dit deel zit vast met schroefdraad en is gemakkelijk vervangbaar. Kort samengevat is een inbouw regendouche set nog eenvoudiger te repareren dan een opbouw thermostaat.

Design

De inbouw regendouche is er tegenwoordig ook in RVS look. Chroom bestaat al jaren lang en is van ieder merk verkrijgbaar. Zo ook van Mueller. Mueller heeft zich verder door ontwikkeld en biedt de setjes nu ook aan in RVS look. Deze matte uitstraling kan prachtig gecombineerd worden met bijvoorbeeld antracietkleurige tegels. Niet alleen de kleur is belangrijk, maar ook het design. Wij maken onderscheid tussen een ronde en vierkante regendouches. Een ronde douche kop heeft een meer tijdloos design, terwijl een vierkante douchekop moderner is. Ben je op zoek naar een mooie ronde inbouw regendouche? De inbouw regendouche van Mueller is een elegante en tijdloze regendouche. De inbouw regendouche is verkrijgbaar met een wandarm en plafondarm.

Uitvoering

Iedereen heeft een eigen smaak en eigen eisen waaraan de douche moet voldoen. Sanitairkamer.nl heeft daarom allerlei verschillende setjes samengesteld. Je kunt kiezen voor een twee wegs thermostaat, wat inhoudt dat er twee functies op aangesloten kunnen worden. Ook kun je kiezen voor een drie wegs thermostaat. Hier kun je een extra functie op aansluiten, bijvoorbeeld massagejets of een waterval functie.

Merk

Bij Sanitairkamer.nl vind je inbouw regendouches van de volgende merken: Grohe, Mueller, Hansa, Ideal Standard, Kludi en HansGrohe.

Service

Bij Sanitairkamer.nl koop je inbouw regendouches voor de laagste prijs. Wij kunnen de scherpste prijs aanbieden, omdat wij groot inkopen bij onze leveranciers en werken met minimale marges. Al onze kranen zijn KIWA gekeurd en hebben een garantie van vijf jaar.

Als je vragen hebt over één van onze producten of onze service, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag! Kijk ook even op onze pagina met veelgestelde vragen, misschien dat je antwoord hier al tussen staat. Bij ons kun je slagen voor standaard wastafels, douchecabines, douchedeuren, maar ook voor accessoires.