• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 6 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Harderwijk, Nieuwegein, Grootebroek, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 4600m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156

Verhoogd toilet

Kun jij thuis wel een verhoogd toilet gebruiken? Een verhoogd toilet is een uitkomst voor lange mensen of mensen die slechter ter been zijn en is een paar centimeters hoger dan een standaard toilet. Bekijk al onze verhoogde toiletten hieronder.

Lees meer
Aflopend sorteren
€ 132,00
Levertijd: Vandaag besteld, vrijdag geleverd
€ 179,00
Levertijd: Vandaag besteld, vrijdag geleverd
€ 523,00
Levertijd: Vandaag besteld, vrijdag in huis
€ 119,00
Levertijd: 3 werkdagen
€ 119,00
Levertijd: 3 werkdagen
€ 330,71
Levertijd: 3 weken
€ 169,00
Levertijd: 3 weken
Aflopend sorteren

Een verhoogd toilet, handig voor lange mensen!

Een grote frustratie voor lange mensen of mensen die slecht ter been zijn: een te laag toilet. Een gemiddeld toilet is rond de 41cm hoog, maar gelukkig bestaan er ook verhoogde toiletten. Zo creëer je met een paar centimeter meer net dat beetje extra gemak tijdens het opstaan.

De ideale toilethoogte

In ons assortiment vind je verhoogde toiletten van 46 tot 51cm hoog. Maar, hoe bepaal je dan de ideale toilethoogte? Voor een ideale toilethouding is het belangrijk dat je met je benen in een hoek van 90 graden zit. Liever zelfs nog iets dieper zodat de knieën net boven je bovenbenen uitkomen (is beter voor de stoelgang). Weet je het niet goed of heb je in je gezin met verschillende lengtes te maken? Ga dan net onder het gemiddelde van de groep zitten en bedenk dus: liever iets te laag, dan te hoog.

Een tijdelijke oplossing: een verhoogde toiletbril

Naast een verhoogd toilet, dat toch wel vrij permanent is, kun je er ook voor een verhoogde toiletbril kiezen. Handig voor de momenten waarop je bezoek ontvangt die een hoog toilet wel kan waarderen.

Maak je keuze tussen een diepspoel en vlakspoel toilet

Naast de ideale hoogte van een toiletpot moeten er meer keuzes gemaakt worden. Zo ook of je voor een diepspoel- of vlakspoel toilet gaat. Bij een vlakspoel wc pot valt de ontlasting op een plateau en bij een diepspoel toilet direct in het water. Zo kun je bij een vlakspoel toilet de ontlasting bekijken, dit is voor handig voor medische redenen. En heb je geen last van opspattend water. Bij een diepspoel toilet valt de boodschap direct in het water. Een groot voordeel is dat je hierdoor minder last hebt van vervelende geurtjes. Wil je binnenkort een nieuwe toiletpot kopen maar kom je er niet helemaal uit? Kom even langs in een van onze showrooms, dan leggen we je er nog meer over uit!