Verhoogd toilet

Filteren
Filteren

Verhoogd toilet

Voor wat langere mensen is een standaard wc van 40 cm misschien iets aan de kleine kant. De toiletten zijn ook verhoogd verkrijgbaar, hierin zijn ook diverse hoogten:

  • 46 cm
  • 48 cm
  • 50 cm

Ook kunnen deze verhoogde toiletten ook voor ouderen / mensen die slecht te been zijn goed gebruikt worden. Het verhoogd toilet is namelijk zoals de naam ook zegt iets hoger, hierdoor kan de persoon gemakkelijker opstaan dan op een normaal toilet. Ook zou je voor de zekerheid grepen aan beide kanten kunnen plaatsen zodat het opstaan en zitten nog gemakkelijker gaat. Al onze hoge toiletpotten zijn van keramiek gemaakt.Spoelvorm

De spoelvorm kan erg belangrijk zijn, de potten kunnen in 2 verschillende spelvormen aangeboden worden. Deze zijn:

  • Diepspoel
  • Vlakspoel

Bij diepspoel valt de ontlasting gelijk in het water waardoor de stankoverlast verminderd kan worden. De diepspoel oogt ook net wat rustiger, dit komt omdat hij wat smaller en kleiner is aan de bovenkant.


Afvoer

Voor de verhoogde toiletten zijn er twee verschillende soorten afvoermogelijkheden:

  • Afvoer in de vloer  (AO)
  • Afvoer door de muur (PK)

De afvoermogelijkheden verschillen echter wel per wc. Hierbij kan de ene pot namelijk wel in de vloer aangesloten worden en de andere pot niet. Het voordeel van de vloeraansluiting is dat je geen muur in de buurt hoeft te hebben. Hierdoor kan de pot gemakkelijk op een wat grotere afstand van de muur geplaatst worden.


Levertijd

De levertijd van de verhoogde toiletpotten kan verschillen, de meeste toiletpotten zijn gemiddeld binnen één week leverbaar, voor sommige andere toiletten kan het verschillen van 2 tot 4 weken. Wij attenderen je er wel op om als je een speciale pot neemt hem wel op tijd te bestellen!


Service

Wij proberen onze service zo goed mogelijk aan te bieden. Je kan altijd voor vragen van producten altijd contact opnemen met onze klantenservice. Ook staan onze verkoopadviseurs klaar om je te helpen in onze showroom!