Regendouche

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De regendouche, een musthave in de moderne badkamer

Een favoriet van velen, de regendouche! En we snappen ’t volledig. Een regendouche, ook wel stortdouche genoemd, herken je aan de grote douchekop met brede waterstaal die ervoor zorgt dat je éxtra ontspant tijdens het douchen. Een regendouchekop bestel je in verschillende groottes en hoe groter de douchekop, hoe groter het effect!

Hier moet je op letten bij het kopen van je regendouche

In onderstaande video showen we je onze populairste regendouches, laten we zien welke type regendouches er zijn en vertellen we je waar je op moet letten bij het kopen van een regendouche zodat de beste regendouche straks in jouw badkamer hangt.

Regendouche kopen? Hier moet je op letten

Bij het kopen van zo’n hippe regendouche kom je voor een aantal keuzes te staan. Ga je voor een mengkraan of een thermostatische kraan, een inbouw of opbouw regendouche en bestel je jouw nieuwe regendouche in het goud, zwart of bijvoorbeeld in het stijlvolle chroom? Helemaal overtuigd en ga je een regendouche kopen? Maak je regendouche compleet met een moderne douchegoot en check of jouw ketel voldoende waterdruk heeft voor jouw nieuwe regendouche. En ga je liever voor een waterbesparende douche? Daar hebben we ook een heel mooi assortiment voor!

Inbouw regendouche of opbouw regendouche?

Met een inbouw regendouche wordt alles netjes weggewerkt in de muur. De grote douchekop komt uit het plafond of uit de muur, de douchekraan is netjes in de wand verwerkt en dat geeft een luxe effect aan je badkamer. Maar, daar moet wel even een renovatie voor plaatsvinden. Wil je snel de luxe van een nieuwe douche? Dan kies je voor de opbouw regendouche. Gemakkelijk te installeren en bestel je deze regendoucheset met handdouche in een leuk kleurtje, dan kan dit ook heel stijlvol zijn!

Extra luxe badkamer met de Shower Technology

Dat een regendouche thuis hoort in een luxe badkamer is een feit, maar ken je de Shower Technology douches van Tres al? Deze douches bedien je via een touchscreen en is prachtig afgewerkt in de muur. Ook geïnteresseerd in een slimme badkamer? Een smart douche wordt in Nederland ook steeds populairder!

Trend alert: de zwarte regendouche

Tegenwoordig mogen douches bést de aandacht trekken. En dit geldt zeker voor de populaire zwarte regendouche! Deze zwarte douche past perfect binnen de industriële of betonlook badkamer. En ben je bang voor kalkaanslag op jouw zwarte regendouche? Installeer een waterontharder of lees over tips over zwart sanitair schoonmaken!

Ook in je tuin genieten van een regendouche? Installeer een buitendouche!

Zo fan een regendouche dat je hem het liefst op meerdere plekken in huis installeert? Regendouches in huis maken jouw douche-ervaring een stuk fijner. Wist je dat we ook buitendouches in ons assortiment hebben? Heerlijk afkoelen onder jouw nieuwe buitendouche op de warme zomerdagen, nét alsof je op Bali bent & natuurlijk met de look van de populaire regendouche.