Regendouche

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Regendouche kopen

Een complete badkamer voorzien van een regendouche is een genot voor het lichaam. Een andere benaming voor een regendouche is de stortdouche, showerpipe of rainshower. Zeker bij een grote douchecabine is er niets fijner dan het toevoegen van een regendoucheset. In combinatie met een stoomcabine maak je van je badkamer een echte wellness omgeving.

Bij aankoop van een rainshower hoofddouche zit standaard een kleine douchekop. De koppen zijn er in verschillende afmetingen. De grotere douchekop kan een 20cm douchekop zijn. De grootte is oplopend tot 50 cm breedte. De kleine handdouche is vaak een staaf handdouche of een iets grotere variant met verschillende standen. De naam zegt het al, een regen douche heeft een regen effect. De druk is afhankelijk van de ketel. Indien je een vrij nieuwe ketel hebt dan kan een hoge druk worden opgebouwd. Bij oudere ketels zal de druk wat minder zijn, maar je hebt de regendouche voor het ontspannende ‘regen’ effect. Voor een hele harde én geconcentreerde waterstraal kan je altijd de kleine handdouche erbij pakken. 

Thermostatisch

Veel van onze regendouchesets worden geleverd inclusief thermostaatkraan. De thermostatische doucheset is tegenwoordig heel populair. De thermostaat zorgt ervoor dat het water tot je ideale temperatuur wordt opgewarmd. Dit bespaart je `s ochtends en `s avonds tijd. Niet langer hoef je te zoeken naar de ideale watertemperatuur. Daarnaast hoef je ook niet meer te wachten totdat je  water is opgewarmd.

Bij de aankoop van een rainshower showerset is het dan ook belangrijk om te kijken naar het type kraan dat je kiest. Sommige van onze thermostatische regendouchesets komen zonder kraan, aangezien niet iedereen een inbouw douchekraan nodig heeft. Let hier dan ook op bij de aankoop van je showerpipe met thermostaat. 

Merken

Bij Sanitairkamer kun je terecht voor een rainshower douchesysteem van de grote bekende merken. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor regendouches van het betaalbare Lambini Designs. We verkopen de collectie van onder andere Grohe, Best Design, Haceka, HansGrohe, Tres, Dornbracht, Kludi en Gessi. Hierdoor koop je bij ons de mooiste Grohe Rainshower zoals de Grohe Grohtherm-3000 Cosmopolitan Perfect Shower Set!

Opbouw regendouche

Met een opbouw regendouche wordt bedoeld een meng- of thermostatische douchekraan. Een glijstang kan zowel los als verbonden zijn aan de douchekraan. Aan het uiteinde hiervan hangt de regendouche. Op de glijstang zit een wandhouder bevestigd die in hoogte verstelbaar is. Hierin rust de handdouche. Het grote voordeel van een opbouw stortdouche is dat de wandhouder verstelbaar is. Als je je haren uitspoelt kun je de juiste hoogte en de draairadius zelf bepalen. En de douche kan per persoon worden afgesteld. Dit is vooral aan te raden bij grote huishoudens waarvan de personen verschillend in lengte zijn. 

Inbouw regendouche

De inbouw regendouche set is zeer populair. Het geeft een rustgevend gevoel in de badkamer, en je bent in één keer klaar. Er is dan ook veel minder chroom of rvs zichtbaar dan bij het opbouwsetje. De douchekraan wordt in de muur gebouwd, al het leidingwerk zit achter de badkamertegels. De regen douche kop wordt bevestigd met een muur- of plafond arm. De handdouche rust in een vaste wandhouder voorzien van een wateraansluiting. Het grote voordeel van een inbouw regendouche is dat er diverse uitbreidmogelijkheden zijn. Zo kunnen massagejets gekoppeld worden aan de douchekraan, ook zijn douchekoppen voorzien van LED verlichting beschikbaar.

Daarnaast zorgt een inbouw regendouche set voor rust in de badkamer. Overbodige stangen en leidingen zijn weggewerkt in de muren. Bij een badkamer met drukke kleuren is het dan ook aan te raden om te kiezen voor een inbouw doucheset. 

Kleuren

Steeds vaker komen er nieuwe kleuren op de markt. Handdouche chroom, douchekop chroom of een hele doucheset chroom nodig? Dat kan natuurlijk!

Het kan ook zijn dat je juist op zoek gaat naar artikelen die jouw badkamer uniek maken. Misschien ben je wel op zoek naar een hoofd- en handdouche in mat zwart? Dan ben je bij Sanitairkamer aan het juiste adres.

Voor elke stijl badkamer hebben wij een perfect passende rainshower van chroom en rvs, tot wit én zwart! Bij aankoop van een regendoucheset ontvang je natuurlijk zowel de regendouche van chroom als de thermostaat chroom. We hebben ook douche accessoires die mooi hierbij passen, waardoor je badkamer één geheel wordt. 

Tips van Sanitairkamer.nl

• Kies voor een regendouche voor het ontspannende effect
• Voordeel van opbouw: draairichting en hoogte van de handdouche zijn zelf te bepalen
• Voordeel van inbouw: meer rust in de badkamer en heeft uitbreidt mogelijkheden
• Voor besparing kies je voor een glijstang

Het assortiment van SanitairKamer.nl bestaat uit vele types regendouches zoals bijvoorbeeld een douchekraan thermostatisch met aquadimmer! Maar ook voor een hoofddouche en handdouche chroom zijn natuurlijk bij ons te vinden. Daarnaast bieden we onze klanten een breed assortiment aan badkamermeubels, wastafels, handdoek accessoires en douchegoten. We hebben voor ieder wat wils! 

Waterontharder

Een waterontharder plaatsen gaat kalkaanslag tegen en transformeert hard water naar zacht water. Kalkaanslag is zo hard als steen en tast de werking van jouw sanitair aan. Zonde! Een waterontharder zorgt ervoor dat kalkdeeltjes zich niet meer hechten op glanzende oppervlakken waardoor je langer van jouw badkamer kunt genieten!

Service van Sanitairkamer

Bij Sanitairkamer kun je terecht voor al je vragen omtrent sanitair producten. Wil je meer weten over aangepast sanitair, vrijstaande baden of over ons aanbod regendouches? Onze klantenservice sta je klaar om je complete badkamer zo perfect mogelijk te maken. Daarnaast is het ook handig om naar onze algemene voorwaarden en veelgestelde vragen te kijken.

Naast onze online webshop hebben we ook een grote showrooms. Op afspraak kan je samen met onze sanitair experts in Harderwijk een complete badkamer samenstellen. In onze showroom kan je het grootste deel van onze producten bekijken en je laten informeren over alle mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer. Daarnaast kan je ook een 3D badkamerontwerp laten maken. Hierdoor krijg je een goed visueel beeld van je nieuwe badkamer. Ga je binnenkort je badkamer verbouwen, maak dan vooral een afspraak! We hopen je snel te verwelkomen in Harderwijk.