Metrotegels

Filteren
Filteren

Een klassieke look dankzij metrotegels

Metrotegels, een grote trend in de badkamer, het toilet of keuken. Metrotegels worden vaak geplaatst als wandtegel, hebben vaak een contrasterende voegkleur ten opzichte van de tegel en waren vroeger vooral veel te vinden in de Franse, Spaanse of Britse metrostations. Metrotegels zijn steeds vaker te vinden als tegels in huis en krijgen helemaal een tweede leven in onze badkamer, ons toilet en zélfs als keukentegels

Metrotegels voor de badkamer, het toilet of de keuken

Metrotegels herken je aan hun unieke vorm. Dankzij hun rechthoekige vorm en schuin afgewerkte randen (in een facetvorm) creëer je met deze trendy badkamertegels een unieke look. Prachtig in een leuk kleurtje of wanneer je van de échte klassieke look houdt, houd je het lekker bij de combinatie van zwart-wit. 

Hoe combineer je metrotegels?

Dat metrotegels echte eyecatchers zijn moge duidelijk zijn. Maar hoe combineer je deze eyecatchers dan? Door de rest van de ruimte rustig te houden qua tegels zorg je ervoor dat de metrotegels eruit blijven springen! Balans breng je bijvoorbeeld aan met grote tegels en door met rustige kleuren te werken. Natuurlijk kun je er ook kiezen om de muur voor de helft te betegelen met metrotegels en het bovenste gedeelte vrij te houden. Dit zien we vaak terug in de keuken of het toilet.

Extra klassiek met een gouden kraan

De klassieke look extra versterken? Dankzij de klassieke en vintage uitstraling matchen de tegels mooi met een gouden kraan. De klassieke look komt voornamelijk door de vorm van de tegels en de contrasterende voegkleur. Meer fan van een moderne look? Combineer je metrotegels met een zwarte kraan!