Verhoogde kraan

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hoge wastafelkranen voor bij je waskom

Koop je een kraan voor je waskom dan kom je automatisch uit bij een hoge wastafelkraan. Misschien stond je er niet direct bij stil, maar een standaard wastafelkraan is namelijk te kort waardoor het water niet in maar naast de waskom terechtkomt. Niet de bedoeling! Een hoge wastafelkraan is een stuk hoger en komt perfect boven je waskom uit.

Trend alert: de waskom kraan

Een waskom is ontzettend populair en zie je steeds vaker terug in de Nederlandse badkamers maar ook bijvoorbeeld in luxe hotels. Maak je waskom compleet met een hoge wastafelkraan of een inbouw wastafelkraan! Wist je dat dit type kraan ook in toffe kleuren zoals zwart, verouderd ijzer, goud of als koperen kraan te bestellen is? Zo wordt je waskom kraan een echte eyecatcher!

Hoogte van je verhoogde wastafelkraan

De hoogte van je verhoogde wastafelkraan is natuurlijk belangrijk. De gemiddelde hoogte van een waskom is rond de 15cm, je hoge wastafelkraan moet daar natuurlijk bovenuit komen. Onze hoge wastafelkranen vind je daarom in verschillende hoogtes. Zodat je aan elke waskom een mooie kraan kunt toevoegen. Onthoud wel: hoe hoger de wastafelkraan, hoe meer kans op spatwater. Bestel je kraan daarom niet te hoog.