Open kast

Filteren
Filteren

Open badkamerkast kopen

De open kast geeft de rust en ruimte in de badkamer, ben je helemaal klaar met al dat gedoe met deurtjes en dergelijk. De open kast biedt de perfecte oplossing voor dit probleem. Doordat deze kast zoals de naam zegt open is heb je geen gedoe meer met deurtjes die dichtklappen en/of kapot gaan. Door deze kasten lijkt de badkamer een stuk ruimer en opener. Ook kan dit badkamermeubel in verschillende maten geleverd worden zodat dit in bijna elke badkamer kan passen. Deze maten zijn:

  • 30 x 30 x 20 cm
  • 60 x 30 x 20 cm
  • 90 x 30 x 20 cm
  • 28 x 84 x 20,5 cm

Natuurlijk zijn er meer maten beschikbaar, deze kan je vinden in onze webshop. Ook kan je in onze showroom deze open kasten zien voordat je ze koopt.

Schoonmaken? geen probleem!

Het schoonmaken van deze kasten is geen enkel probleem, deze kasten kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt met bijvoorbeeld Ciff. Pas alleen wel op met hardnekkige schoonmaakmiddelen, deze kunnen de kast erg aantasten. Voor meer informatie over welk schoonmaakmiddel handig is kom dan gerust langs in onze showroom of op onze site.

Kleuren

Onze open kasten kunnen geleverd worden in verschillende kleuren namelijk:

Natuurlijk zijn er meerdere kleuren mogelijk, hierbij kunnen wij je in de showroom haarfijn uitleggen welke kleurcontrasten er allemaal mogelijk zijn voor deze open kasten.