Hexagon tegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Helemaal hip met hexagon tegels

Wil jij jouw nieuwe badkamer of een unieke look geven? Dan zijn hexagon tegels een ontzettend leuke optie! Hexagon tegels, ook wel honingraat tegels genoemd, zijn ontzettend populair en dat snappen we. Benieuwd of je hexagon tegels als vloer- en wandtegels kunt plaatsen? We vertellen je er alles over!

Ons assortiment hexagon tegels

Is jouw badkamer of toilet toe aan een renovatie en wil je een keer wat anders? Dan snappen we dat je denkt aan hexagon tegels. Ze zijn te verkrijgen in de leukste kleurtjes, met een luxe marmerpatroon óf in een stoere betonlook. Zo kun je met deze zeshoekige tegels álle kanten op!

Hexagon vloertegels voor een trendy maar rustige look

Hexagon tegels herken je aan de zes hoeken en vind je in de hipste badkamers. Vind je zeshoekige tegels op de wand iéts te opvallend maar wil je ze wel graag in je badkamer, toilet of misschien als keukentegels? Dan is het wellicht een goed idee om voor hexagon vloertegels te gaan! De meeste hexagon tegels in ons assortiment kun je op de vloer én wand plaatsen. Match de voegkleur met je tegel om de tegels rustig te houden of ga voor grote hexagon tegels, want: hoe groter de tegel, hoe rustiger het oogt.

Trek de aandacht met hexagon wandtegels

Wil je ‘t liefst dat de hexagon tegel de volle aandacht trekt? Dan zijn hexagon wandtegels een goede match. Ga voor een contrasterende voegkleur om de bijzondere vorm extra uit te lichten. Hexagon wandtegels zijn te plaatsen als tegel op een accentwand, bijvoorbeeld achter het toilet of de douche óf lekker enthousiast op de hele wand! Trendtip: combineer je hexagon tegels met marmeren tegels of betonlook tegels!

Zo combineer je die zeshoekige tegels

Benieuwd hoe je deze zeshoekige tegels combineert? De regel geldt: hoe kleiner de tegel, hoe drukker de ruimte oogt. Heb je een kleine badkamer dan is het slim om grote tegels af te wisselen met kleine tegels. Plaats bijvoorbeeld kleinere hexagon tegels op je toilet- of badombouw, achter je badkamermeubel of in je doucheruimte voor een eyecatcher en houd de rest van de ruimte rustig. Of kies voor een hexagon vloertegel (met contrasterende voeg) en voor grote tegels op de wand om alles mooi in balans te houden!