Hexagon tegels

Filteren
Filteren

Hexagon tegels kopen bij Sanitairkamer

Helemaal hip & happening, de hexagon tegel! Hexagon tegels (of zeshoekige tegels) worden vaak gebruikt om accenten aan te brengen in de badkamer, zoals als wandtegel achter de douche of het toilet. Lekker veelzijdig, ze kunnen ook geplaatst worden als vloertegels!

Accentueer de zes hoeken!

Vaak worden hexagon tegels gekocht door de unieke vorm. Dat snappen we! Daarom adviseren we om bij een hexagon wandtegel voor een contrasterende voegkleur te gaan om de unieke vorm te accentueren.

Voor welke grootte kies je?

Hexagon tegels zijn in verschillende groottes te bestellen. Tip: ons assortiment hexagon tegels is in onze showrooms nóg uitgebreider. Zien we je ook daar? Zijn de hexagonale tegels van een erg klein formaat? Die hoef je echt niet stuk voor stuk, tegeltje voor tegeltje met de hand te plaatsen. Kleine hexagons worden verlijmd op een mat (hexagon mozaiek) voor extra plaatsingsgemak!

Uitgebreid assortiment wandtegels in onze showrooms. Zien we je daar?

Weet je nog niet helemaal wat voor badkamertegels je wilt of wil je ons aanbod wandtegels (en alle kleuren) eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment wandtegels in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!