Hexagon tegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Helemaal hip met hexagon tegels

Wil jij jouw nieuwe badkamer of een unieke look geven? Dan zijn hexagon tegels een ontzettend leuke optie! Hexagon tegels, ook wel honingraat tegels genoemd, zijn ontzettend populair en dat snappen we. Benieuwd of je hexagon tegels als vloer- en wandtegels kunt plaatsen? We vertellen je er alles over!

Hexagon vloertegels voor een trendy maar rustige look

Hexagon tegels herken je aan de zes hoeken en vind je in de hipste badkamers. Vind je zeshoekige tegels op de wand iéts te opvallend maar wil je wel graag hexagon tegels in je badkamer, toilet of misschien de keuken? Dan is het wellicht een goed idee om voor hexagon vloertegels te gaan! Onze hexagon tegels kun je op de vloer én wand plaatsen en hoe groter de tegel, hoe rustiger het oogt.

Trek de aandacht met hexagon wandtegels

Wil je ‘t liefst dat de hexagon tegel de volle aandacht trekt? Dan zijn hexagon wandtegels een goede match. Te plaatsen als tegel op een accentwand, bijvoorbeeld achter het toilet of de douche óf lekker enthousiast op de hele wand! Trendtip: combineer je hexagon tegels met marmeren tegels of betonlook tegels!

Inspiratie opdoen voor nieuwe zeshoekige tegels?

Kom naar onze showrooms vol badkamer inspiratie, bekijk een aantal van onze blogs óf neem even een kijkje op onze Facebook-, Instagram- en Pinterestpagina.