Reservoir

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Dankzij het toilet reservoir wordt jouw toilet weer helemaal schoon

Een toilet is natuurlijk niet compleet zonder stortbak, ook wel toiletreservoir genoemd. Zo’n stortbak vult zich met water zodat het toilet doorgespoeld kan worden. Je hebt verschillende type reservoirs zodat er voor elke wc pot en elke wens een passend toiletreservoir is. Wel zo fijn!

Het inbouwreservoir, duoblokreservoir of een hangend reservoir?

Bij Sanitairkamer verkopen we drie type waterreservoirs voor jouw staande toiletpot of jouw inbouw toilet. Namelijk het inbouwreservoir, het duoblokreservoir en het hangend reservoir. Het inbouwreservoir wordt netjes weggewerkt in de wand, het duoblokreservoir monteer je op de toiletpot en een hangend reservoir hang je boven het toilet aan de wand. Het hangt af van het type toilet, de ruimte en mogelijkheden welk reservoir het beste past in jouw situatie. Hulp bij nodig? We denken graag met je mee!

De populairste inbouwreservoirs, de verschillen!

Wist je dat onze populairste toiletreservoirs de Geberit UP320, UP720 en de UP100 zijn? Maar wat zijn nou de verschillen tussen deze drie inbouwreservoirs? Nick legt 't je haarfijn uit in onderstaande video of check onze speciale Geberit inbouwreservoir-pagina!


Veelgestelde vragen over toiletreservoirs

Welke verschillende toiletreservoirs zijn er?

Onder toiletreservoirs verstaan we drie type reservoirs: het moderne inbouwreservoir voor hangende toiletten, het duoblokreservoir voor gelijknamige toiletten en het klassieke hangende reservoir. Welk toiletreservoir je nodig hebt hangt af van het toilet dat je (voor ogen) hebt.

 

Wat zijn de populairste inbouwreservoirs?

Hangende toiletten zijn helemaal van nu. Maar welke inbouwreservoirs heb je? De populairste inbouwreservoirs zijn de Geberit UP100, UP320, UP720 en de H87. De UP100 is het basismodel, de UP320 is de upgrade daarvan (onze aanrader), de UP720 is een minder diepe variant en de H87 is lager en perfect voor onder een raam. Meer weten? Lees alles over het Geberit inbouwreservoir.