Reservoir

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toiletreservoir kopen bij Sanitairkamer

Een toilet is natuurlijk niet compleet zonder reservoir. Een toiletreservoir of stortbak vult zich met water zodat het toilet doorgespoeld kan worden. Je hebt verschillende type reservoirs zodat er voor elk type toilet en elke wens een passend toiletreservoir is. Wel zo fijn!

Het inbouwreservoir, duoblokreservoir of een hangend reservoir?

Bij Sanitairkamer verkopen we drie type waterreservoirs voor jouw staand toilet, hangend toilet of duobloktoilet. Namelijk het inbouwreservoir, het duoblokreservoir en het hangend reservoir. Het inbouw reservoir wordt netjes weggewerkt in de wand, het duoblokreservoir monteer je op de toiletpot en een hangend reservoir hang je boven het toilet aan de wand. Het hangt af van het type toilet, de ruimte en mogelijkheden

Toiletinspiratie opdoen? Kom naar onze showrooms!

Weet je nog niet helemaal wat voor wc reservoir je wilt of wil je ons aanbod toiletreservoirs eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment toiletsets in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!