Zitbad

Filteren
Filteren

Zitbad kopen bij Sanitairkamer

Een zitbad is door zijn beperkte afmetingen vrijwel in iedere badkamer te plaatsen. Dit product is ideaal als je kleine kinderen hebt maar kan ook prima door volwassenen worden gebruikt. Het Sanitairkamer zitbaden  assortiment bestaat uit vrijstaande zitbaden en baden die ingebouwd kunnen worden. Sanitairkamer.nl verkoopt zitbaden in verschillende afmetingen en vormen, perfect voor elke badkamer!

Design van het zitbad

Een zitbad is in te bouwen, maar kan ook vrijstaand blijven. De diverse soorten op Sanitairkamer.nl bieden je tal van mogelijkheden. Een zitbad is een klein model waar men niet in kan liggen. In een zitbad kun je niet liggen, maar het is wel een goede keuze voor als je toch een bad wil hebben. De naam verraadt het al, maar je kan hier alleen in zitten. Een hoog zitvlak is standaard in het bad verwerkt waardoor je toch een heerlijke bad ervaring heeft. Een kleiner bad is een uitkomst voor mensen met een kleine badkamer die toch graag een bad willen hebben.

De afmetingen van een zitbad

Een zitbad is een halve meter tot een meter korter dan een normaal ligbad. Het is dan ook een perfect type bad voor de kleinere badkamers. We verkopen rechthoekige zitbaden die makkelijk in een hoek van de badkamer kunnen worden ingebouwd. Een zitbad bestaat meestal uit een diep en een ondiep deel. Vaak zitten je benen dan dieper waardoor je toch helemaal onder het wateroppervlak kunt badderen. Dit maakt het ook makkelijk om kinderen van verschillende leeftijden te laten badderen. Heb je een extra badkamer in huis waar je toch graag een bad zou willen hebben? Kies dan voor het zitbad. Niet de afmetingen kunnen vinden die je zoekt? Neem dan contact op met onze klantenservice voor de perfecte maat zitbad.

Zitbad voor lichamelijke beperking

Een bad in de badkamer is heerlijk ter ontspanning en voor het opwarmen van spieren. Het is dan ook niet raar dat de meeste mensen een bad willen hebben. Toch is het voor kleinere badkamers lastig om een perfect bad te vinden. Een zitbad is dan ook een uitkomst. Veel mensen hebben ook liever geen bad meer omdat ze lastig op kunnen staan of slecht ter been zijn. Een zitbad kan dan ook mogelijkheden creëren. Het fijne aan een zitbad is dat je niet ligt, het is hierdoor een stuk makkelijk om op te staan. Kies daarnaast voor wandgrepen waarmee je jezelf makkelijk omhoog kunt trekken uit het zitbad. Er is dan geen reden waarom jij in jouw badkamer geen bad zou kunnen hebben! 

Verschillende merken zitbaden

Bij Sanitairkamer zorgen we er altijd voor dat we elke klant kunnen helpen hoe groot of klein je budget ook is. Daarom bieden we altijd verschillende merken aan. De merken zitbaden die je bij ons kunt kopen zijn Bette, Plieger, Lambini design,  Sealskin en Riho. Hierdoor zijn er genoeg opties voor iedere badkamer! Onze twee aanraders zijn het Plieger Voetzitbad en het Mueller Marinella zitbad.

Materiaal van het zitbad

Voor baden worden meerdere soorten materiaal gebruikt. De wat oudere types zijn gemaakt van plaatstaal. De wat nieuwere types zijn van acryl. Acryl is lichter en blijft langer warm. Daarnaast is acryl niet poreus en is het makkelijk schoon te houden. Over het algemeen is dit materiaal ook goedkoper. Een mooi zitbad kopen doe je bij bij SanitairKamer.nl!

Prijsklasse

SanitairKamer.nl biedt sanitaire artikelen zoals kranen en zitbaden aan voor de beste prijs. We kopen groot in waardoor we voordelige prijzen kunnen rekenen. Er zijn verschillende baden in verschillende prijsklassen. Wil je meer weten over een van onze producten, twijfel dan niet om contact op te nemen. Ook kun je een afspraak maken om onze baden te bewonderen in onze showroom.

Klantenservice van Sanitairkamer

Zitbaden kopen? Ben je enthousiast over een bepaald zitbad van Sanitairkamer maar weet je niet of het zal passen naast de badkamermeubels in je badkamer? Onze experts helpen je graag bij de realisatie van jouw droombadkamer. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom in Harderwijk.

Naast zitbaden kun je ook bij Sanitairkamer terecht voor ligbaden, hoekbaden, bubbelbaden, vrijstaande baden en instapbaden. Wil je je badkamer compleet maken? Kijk dan ook naar ons assortiment kranen, toiletten, badkamer accessoires en badmatten. Leuke artikelen over sanitair producten lees je op de Sanitairkamer blog. Heb je vragen? Lees dan onze veelgestelde vragen sectie of neem contact op met één van onze sanitair experts!