Zitbad

Informatie

Een zitbad is door zijn beperkte afmetingen vrijwel in iedere badkamer te plaatsen. Dit product is ideaal als u kleine kinderen heeft maar kan ook prima als volwassene worden gebruikt. Het assortiment bestaat uit vrijstaande zitbaden en baden die ingebouwd kunnen worden. Sanitairkamer.nl heeft zit baden in verschillende afmetingen en vormen.

Prijsklasse

SanitairKamer.nl biedt sanitaire artikelen zoals kranen en zitbaden aan voor de beste prijs. We kopen groot in waardoor we voordelige prijzen kunnen rekenen. Er zijn verschillende baden in verschillende prijsklassen. Wilt u meer weten over een van onze producten, twijfel dan niet om contact op te nemen. Ook kunt een afspraak maken om onze baden te bewonderen in onze showroom.

Design

Een zitbad is in te bouwen, maar kan ook vrijstaand blijven. De diverse soorten op SanitairKamer.nl bieden u tal van mogelijkheden. Een zitbad is een klein model waar men niet in kan liggen. De naam verraadt het al, maar je kan hier alleen in zitten. Een hoog zitvlak is standaard in het bad verwerkt waardoor u toch een heerlijke bad ervaring heeft. Een kleiner bad is een uitkomst voor mensen met een kleine badkamer die toch graag een bad willen hebben.

Merken

• Bette • Plieger • Lambini design • Sealskin • Riho

Materiaal

Voor baden worden meerdere soorten materiaal gebruikt. De wat oudere types zijn gemaakt van plaatstaal. De wat nieuwere types zijn van acryl. Acryl is lichter en blijft langer warm. Daarnaast is acryl niet poreus en is het makkelijk schoon te houden. Over het algemeen is dit materiaal ook goedkoper. Een zitbad vindt u bij SanitairKamer.nl!

Klantenservice

Bent u enthousiast over een zitbad maar weet u niet of het zal passen naast de badkamermeubels in uw badkamer? Onze experts helpen u graag bij de realisatie van uw droom badkamer. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom in Harderwijk.