Klassieke radiator

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Traditionele radiator kopen bij Sanitairkamer

Heeft u een badkamer in traditionele stijl? Dan is het mooi om ook de radiator in deze stijl mee te nemen. Om die reden heeft Sanitairkamer een breed scala aan vintage radiatoren beschikbaar.

De klassieke radiatoren zijn beschikbaar in vele vormen en modellen. U ziet dat ronde vormen vaak terugkomen bij retro radiatoren, dit is in lijn met de vormen in een klassieke badkamer.

De beste kwaliteit voor een lage prijs

De radiatoren van Sanitairkamer zijn gemaakt met de beste materialen en door de goede banden met onze leveranciers kunnen wij u de scherpste prijzen bieden!

Een groot deel van de klassieke radiatoren zijn van het merk Eastbrook. De radiatoren van Eastbrook zijn allemaal gekeurd volgens de laatste standaarden en hebben 5 jaar garantie.

Combineren met andere producten

De radiatoren zijn perfect te combineren met andere klassieke producten in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een mooi vrijstaand bad in de badkamer. Of combineer de radiator met andere klassieke sanitair producten zoals mooie chroom kranen.

Moet u de gehele badkamer inrichten?

Een hele badkamer inrichten kan een pittige klus zijn. Daarom investeren wij graag tijd in het meedenken en adviseren met onze klanten. Neem contact op met een van onze professionals of kom langs in onze showroom voor een uitstekend advies. Wij kunnen u adviseren voor iedere ruimte en ieder budget. 

Let tijdens het bestellen goed op de afmetingen van de door u gekozen radiator. Deze kunnen afwijken van de afmetingen van de afgebeelde radiator!