Bedieningspaneel

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bedieningsplaat toilet kopen?

Een bedieningspaneel is letterlijk een plaat met daarop een aantal knoppen waarmee iets te bedienen is. Op het gebied van sanitair is dat dus de drukplaat die aangesloten wordt op het inbouwreservoir van een toilet. Vaak heeft een bedieningspaneel twee knoppen. Eén voor de kleine boodschap en één voor de grote boodschap. Hiermee bespaart u water, dus milieuvriendelijker en het is beter voor uw portemonnee.

Design

SanitairKamer.nl heeft voor elke stijl een bijpassend bedieningspaneel. Waar men rekening mee moet houden is dat niet elk bedieningspaneel op elk reservoir past. Zo heeft een urinoir een totaal ander reservoir, en dus ook andere drukplaten, dan een wandcloset. De drukplaten zijn in vele vormen en kleuren te krijgen. De bekende vierkante en ronde modellen zijn uiteraard weer aanwezig.

Materiaal

Het materiaal van een bedieningspaneel voor een toilet is net zo verschillend als de vorm en kleur. Elk soort materiaal brengt uiteraard andere kosten met zich mee. Hier een overzicht van de materialen waar we bij Sanitairkamer mee werken:
• Kunststof
• Glas
• RVS

Merken

• Geberit • Grohe • Plieger • Wisa • Viega

Uitstraling

Wat vaak wordt vergeten is dat het bedieningspaneel het enige is wat zichtbaar is van een inbouwreservoir. Het inbouwreservoir wordt vaak voor te veel geld aangeschaft en gecombineerd met een goedkope drukplaat. Het reservoir is zeer zeker belangrijk en uiteraard wilt u dat dat perfect is. Maar het bedieningspaneel is net zo belangrijk want die komt uiteindelijk in het zicht. Bespaar daarom niet hierop. SanitairKamer.nl biedt bedieningspanelen tegen scherpe prijzen!

Klantenservice Sanitairkamer

Heeft u een vraag over een van onze producten zoals over toilleten, inbouwreservoirs of iets anders? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice! Daarnaast kunt u ook onze showroom in Harderwijk bezoeken. Een groot deel van ons assortiment is hier te bezichtigen waardoor u een goed beeld krijgt van onze producten. Hopelijk kunnen wij u daar helpen met het samenstellen van uw droom badruimte!