Bedieningspaneel

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bedieningsplaat kopen bij Sanitairkamer

Zonder bedieningspaneel is een staand toilet of hangend toilet helemaal niets, een belangrijk onderdeel dus van jouw toilet. De bedieningsplaat van je toilet is een plaat die je op de wand monteert zodat je het toilet kunt doorspoelen. De meeste bedieningspanelen hebben twee knoppen, één voor een kleine boodschap en één voor de grotere boodschap. Hiermee bespaar je tijdens de kleinere boodschappen water. Beter voor het milieu én voor de portemonnee.

Bepaal het design van het bedieningsplaat

Ga je voor een specifieke stijl in jouw badkamer of wc? Vergeet dan zeker niet het bedieningspaneel mee te nemen. In ons assortiment heb je de drukplaat in het goud, zwart, wit, RVS en van verschillende materialen. Zo heb je bedieningsplaten in een strak, modern of een klassiek toilet of badkamer.

Toiletinspiratie opdoen? Kom naar onze showrooms!

Weet je nog niet helemaal wat voor bedieningsplaat je wilt of wil je ons aanbod wc drukknoppen eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment toiletsets in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!