Inbouw bubbelbad

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Inbouw bubbelbaden

Waarom een inbouw bubbelbad? Een inbouw bubbelbad zorgt voor eenheid in de badkamer en oogt ruimtelijker. Hierdoor gaat de aandacht niet volledig naar het bubbelbad, maar het geheel. Wij bieden een ruim assortiment inbouw bubbelbaden. Kies je voor een spa, hydro of combinatie van?

Spa bubbelbad

Een bubbelbad kopen doe je niet zomaar! Hiervoor moet je keuzes maken. Je hebt onder andere de keuze uit een bubbelbad met luchtjets; oftewel een ‘spa’. De luchtjets bevinden zich in de bodem van het bad en werken zich een weg naar boven langs je lichaam. Dit zorgt voor een verbeterde bloedsomloop en ontspannen spieren. Heerlijk na een intensieve workout of lange werkdag.

Hydro bubbelbad

Je persoonlijke masseur, altijd tot je beschikking: een bubbelbad met waterjets; oftewel ‘hydro’. Na een bezoekje aan dit massagebad is alle stress uit je lijf. De waterjets spuiten water vanuit verschillende posities tegen het lichaam en zitten aan de zijkant van het bad bevestigd. Wil je meer jets? Uitbreiden is mogelijk!

Spa en Hydro bubbelbad

Het beste van beide! Je eigen wellness in huis: een spa en hydro bubbelbad in één. Even een moment van optimaal relaxen. Voor extra sfeer en luxe kies je voor verlichting in het bubbelbad. Wanneer je uit het bad stapt ben je helemaal zen en ga je met volle moed een nieuwe dag tegemoet. Wil je samen genieten? Whirlpools zijn er in verschillende maten. Je hebt de keuze uit een 1-persoons whirlpool en 2-persoons whirlpools.

Inbouw bubbelbad kopen

Wil je een inbouw bubbelbad kopen? Zet je wensen op een rij! Wil je een hydro bubbelbad met waterjets of een spa bubbelbad met luchtjets? Of een combinatie van spa én hydro in je bubbelbad? Aan mogelijkheden niet tekort!

Vind je het fijn om deze keuze samen te maken? Onze sanitair specialisten staan voor je klaar! Breng een bezoekje aan onze badkamer showrooms.