Inbouw bubbelbad

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Trek de aandacht met je inbouw bubbelbad of houd ’t rustig

Met een inbouw bubbelbad wordt jouw bad helemaal opgenomen in de interieurstijl en dát zorgt er weer voor dat de badkamer ruimer oogt. Een inbouw bubbelbad plaats je namelijk in een ombouw en die ombouw voorzie je weer van jouw favoriete tegels. Zo matcht je inbouw bubbelbad helemaal met de rest van de tegels. Of trek de aandacht met gekleurde tegels. Jij bepaalt ’t bij een inbouwbad!

Een inbouw bubbelbad met luchtjets of hydrojets?

We snappen dat je bij het horen van deze termen iets meer uitleg nodig hebt. Hydrojets in een bubbelbad spuiten met water en zitten vaak aan de zijkant van het bad. Een echt massagebad dus! Bij een whirlpool bad met luchtjets spuiten de jets met lucht en komen de bubbels vanuit de bodem van het bad. Wil je het beste resultaat voor een mega-ontspannen bad? Ga dan voor een combinatie van beide!

Helemaal zen in je inbouw bubbelbad, maar écht!

Wist je dat je in een bubbelbad meer ontspant dan in baden zonder bubbels? De bubbels in een bad zorgen, naast dat het vooral heel cool is, voor een heerlijke massage van je huid en spieren. En dát zorgt ervoor dat spieren ontspannen en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. We zeggen: dim ’t licht, laat de badkuip vollopen en geniet heerlijk van je nieuwe inbouw bubbelbad!