Douchegoten

Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Douchegoot kopen?

Douchegoten worden tegenwoordig vaker gebruikt dan doucheputjes, dat mede doordat er nu vaker met grotere tegels gewerkt wordt. Hierbij komt ook luxe steeds meer naar voren, deze luxe kan zeker gewaarborgd worden met de verschillende douchegoten in ons assortiment. Hierbij bieden wij goed advies vanuit onze verkoopafdeling aan in onze showroom.

Materiaal

Als je voor design en duurzaamheid wilt kiezen, is de beste keus om een rvs-douchedrain te kiezen. Dat mede doordat deze douchegoten niet roesten hebben deze goten een langere levensduur. Doordat deze rvs douchegoten niet roesten blijven deze gedurende hun levensjaren veel hygiënischer dan douchegoten die niet van rvs zijn. Ook kan er gekozen worden voor een rvs douchegoot met flens. Een flens dient voor betere waterafdichting van de douchegoot. Hieraan kunnen ook de tegels bevestigd worden waardoor de douche gelijk een stuk luxer en strakker oogt. Ook is de mogelijkheid om een tegeldouchegoot te kiezen waardoor deze amper meer terug komt in de douchecabine of inloopdouche.

Soorten douchedrains

Er zijn verschillende soorten douchegoten mogelijk. Wil je minder van je douchegoot zien? Dan is een tegeldrain de beste optie, dat mede omdat deze goot in de in de tegels zit weggewerkt waardoor de douchegoot amper nog te zien is. Ook kunnen de douchegoten geplaatst worden in verschillende douchecabines en inloopdouches.  

Merken

Voor het kopen van een douchegoot kan je kiezen uit verschillende merken:

Doordat deze merken aangeboden worden samen met ons eigen huismerk kunnen wij in bijna elk prijssegment verschillende douchegoten aanbieden, daardoor is de keus erg groot.

Installeren van de douchegoot

Het installeren van de douchegoot is erg gemakkelijk, mede doordat de douchegoten makkelijk aan te sluiten zijn op de afvoer van de douche. Het rooster van de douchedrain kan gemakkelijk worden bevestigd op de goot. Als je na een aantal jaren een andere look in je douche wilt is het mogelijk om het rooster van de douchedrain te vervangen.

Service

Service staat bij ons bovenaan, hierbij werken wij elke dag aan verbeteringen van onze producten en diensten. Door deze verbeteringen krijg jij als koper altijd de beste service en prijs garantie van ons. Ook krijg je vanaf 100,- gratis verzending in heel Nederland zodat er geen onverwachte kosten naar voren kunnen komen bij de bestelling. Voor meer advies nodigen wij je graag uit in onze showroom. Voor contact kan je het contactformulier invullen.

Diepte douchegoten

De diepte van de douchegoten kunnen verschillen van 6  tot 10 centimeter. De meeste douchegoten die wij aanbieden zijn zijn tussen de 6 en 7 centimeter diep.

Maten douchegoten

Een douchedrain kan in verschillende maten worden geleverd, de meest voorkomende douchedrain is 80 cm. Verder worden deze geleverd in:

 • 120 cm

 • 100 cm

 • 90 cm

 • 70 cm

 • 60 cm

 • 40 cm

Door dit ruime aanbod aan douchegoten zit er altijd wel een douchedrain tussen die past in je badkamer.

Douchegoot reinigen

De douchegoot reinigen is geen enkel probleem, hierbij kan de bovenkant van de douchedrain gemakkelijk los worden gehaald zodat je bij je haar putje kan komen en ook deze kan schoonmaken. Bij Easy Drain zit een vast of verwijderbaar ABS-sifon, alle twee zijn deze ook gemakkelijk schoon te maken en zit er ook een stankslot op zodat er geen stank uit de douche kan komen.