Radiator aansluitsets

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Je radiator aansluiten? Koop je radiator aansluitsets bij Sanitairkamer

Je radiator aansluiten is natuurlijk een belangrijk onderdeel als je wil dat je badkamer radiator ook echt warmte gaat afgeven. Kijk, tegenwoordig hebben de meeste de looks van een design radiator maar dat betekent niet dat ze er voor de sier hangen en we in de winter in de kou de douchecabine in en uit hoeven te stappen. Koop daarom een radiator aansluitset bij je verwarming om jouw nieuwe radiator aan te sluiten op de cv-installatie!

Hoe weet ik welke radiator aansluitset ik moet hebben?

Voor je een radiator aansluitset koopt moet je weten welke aansluiting je eigenlijk nodig hebt. Een radiator aansluitset bestaat altijd uit een onderdeel voor de aan- en afvoer van het water en heeft een onder- of zijaansluiting. 

Bij een onderaansluiting zit de aan- en afvoer dicht bij elkaar en heb je een onderblokaansluiting nodig. Bij een zijaansluiting zijn de aansluitingen verspreid en kun je kiezen uit een haakse of rechte aansluitset. Wel even opletten, bij een haakse aansluiting gaan de leidingen de muur in en bij een rechte aansluiting in de vloer of tegels. Kies een bijpassende kleur (of juist een stylish chroom aansluitset) en je radiator kan aangesloten worden!