Shower Technology

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Shower Technology van Tres combineert innovatieve techniek met ultiem gebruiksgemak.

Met Tres Shower Technology bedient u uw douche met een elektronisch controle paneel. Een uniek product dat ultieme vrijheid in uw badkamer garandeert.

De Shower Technology sets bestaan uit een regendouche, handdouche, baduitloop, massagejets of een combinatie hiervan. Dit wordt allemaal aangestuurd door één compact touch bedieningspaneel.

Tres heeft ervoor gekozen om een aantal veilige functies in te bouwen. Zo kunt u in één oogopslag zien op welke temperatuur de thermostaat is ingesteld en sluit het systeem het koude water automatisch af mocht dit onderbroken worden. Zo staat u dus niet plots onder te warm water. Veiligheid staat voorop.

Tres Shower Technology

Uniek elektronisch bedieningspaneel

Het bedieningspaneel is gemakkelijk te bedienen door de one-touch technologie en is duidelijk af te lezen. Zo kunt u de temperatuur duidelijk aflezen en geef de schermkleur aan in welk temperatuurbereik de thermostaat zich bevind. Daarnaast geeft het paneel doormiddel van een knipperend scherm aan dat het water op temperatuur is.

Het controlepaneel is beschikbaar in een 2, 3 of 4 weg model, afhankelijk van het aantal producten dat u hierop wilt aansluiten. Kiest u voor een set met alleen een hoofddouche en een handdouche? Dan heeft u een paneel met twee opties. Stel u heeft ook een watervalfunctie en massagejets dan ontvangt u hierbij een paneel met 4 opties.
Als u een paneel heeft met 3 of 4 opties kunt u twee functie tegelijk gebruiken. Geniet van de ontspannende massagestralen in combinatie met de regendouche!

Minimaal design door de inbouw elementen

Het Shower Technology systeem wordt aangestuurd door een centrale thermostaateenheid. Deze kast staat verbonden met alle uitlopen, de watertoevoer en het controlepaneel.

U kunt zelf kiezen waar u de thermostaat plaatst. Deze kan tot 10 meter afstand van de doucheruimte gemonteerd worden. Plaats deze bijvoorbeeld in een verlaagd plafond of in de meterkast.

Maak uw dagelijkse badkamer ervaring nog comfortabeler door te kiezen voor Shower Technology van Tres. De innovatieve en hoogwaardige techniek beloofd een aankoop waar u jaren van kunt genieten.