Handdoekhaakjes

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dankzij deze handdoekhaakjes is de vloer weer handdoekvrij

Ruimte te kort om je handdoeken na het douchen op te hangen of wil je jouw handdoekje in het toilet netjes ophangen? Handdoekhaakjes zijn ontzettend praktisch en helpen je jouw handdoeken weer netjes op te hangen. Plaats meerdere handdoekhaakjes naast elkaar of speels schuin boven elkaar voor extra ophangruimte in de badkamer en match je handdoekhaak met je kraan om je badkamer of toilet helemaal af te maken!

Andere opties om je handdoeken op te hangen

Heb je bijvoorbeeld wat ruimte over op een wand? Naast handdoekhaakjes hebben we in ons assortiment handdoekhouders ook handdoekbeugels en handdoekrekken. Staand, hangend en natuurlijk in de allerleukste kleurtjes te verkrijgen. Tip: scoor je handdoekhaakjes of -rek in dezelfde kleur als de rest van je badkameraccessoires voor een compleet geheel!


Veelgestelde vragen over handdoekhaakjes

Welke opties zijn er in handdoekhaakjes?

Handdoekhaakjes zorgen voor meer ophangruimte én laten je badkamer er een stuk opgeruimder uitzien. En haakjes zijn haakjes toch? Welnee! Ook in ons assortiment handdoekhaken heb je ruime keuze. Ga je voor een enkele handdoekhaak, een dubbele, driedubbele, een met een klein spiegeltje en dan nóg een belangrijke keuze: welke kleur gaat het worden?

 

Wat zijn de trends onder handdoekhaken?

Kleuren, kleuren, kleuren! Voor elke badkameraccessoire gelden eigenlijk dezelfde trends. Match jouw handdoekhaak met de kleur van je kraan om eenheid te creëren. Daarom heb je de keuze uit handdoekhaken in kleuren zoals zwart, koper en in het goud voor een moderne look. Dan mogen jouw handdoekaccessoires natuurlijk niet achterblijven!