Thermostaatknop

Filteren
Filteren

Thermostaatknop kopen bij Sanitairkamer

Een thermostaatknop kan je bevestigen op je verwarming of radiator. Met een thermostaatknop kan je gemakkelijk de gewenste temperatuur instellen. Hierdoor creëer je de ideale temperatuur in elke ruimte afzonderlijk in je huis of kantoor. Daarnaast is een thermostaatknop een stuk efficiënter en minder belastend voor het milieu dan een normale handkraan.

Wat doet een thermostaatknop?

Een thermostaatknop regelt op efficiënte manier jouw temperatuur in huis. Het zorgt ervoor dat de temperatuur de juiste temperatuur aanhoudt. Een thermostaatknop bestaat meestal uit 5 standen die je met een draaiknop kan bedienen. Zo kan je per kamer de temperatuur aanpassen aan jouw wensen. Daardoor kun je overdag de temperatuur verlagen en in de avond als je op de bank ligt de temperatuur verhogen. Een groot voordeel van een thermostaatknop is dat je per kamer individueel de temperatuur kan veranderen.

Verschillende merken thermostaatknoppen

Sanitairkamer heeft een ruim aanbod aan thermostaatknoppen. Hierdoor hebben we voor iedere klant een geschikt merk. De merken in ons assortiment zijn Badstuber, Jaga, Kermi, Wiesbaden en Zehnder. Dit zijn stuk voor stuk topmerken. De grote van de leidingen kunnen verschillen per merk waardoor de thermostaatknoppen in meerdere maten verkrijgbaar zijn. Naast verschillende maten kun je ook nog kiezen uit een chroom of een glans witte thermostaatknop. De prijzen van onze thermostaatknoppen lopen erg uiteen waardoor er altijd een geschikte voor jou bij zit.

Vervangen van een thermostaatknop 

Het vervangen van een thermostaatknop is niet lastig. Er zijn een aantal stappen die je moet volgen. Ten eerste moet je de hoofdkraan uitschakelen, deze bevindt zich meestal in de meterkast. Daarna moet je het water aftappen. Dit check je door alle kranen open te draaien totdat er geen water meer doorheen stroomt. Ten derde draai je alle koppelingen los van de oude thermostaatknop. Als laatste monteer je de nieuwe thermostaatknop. Bij het bestellen van een thermostaatknop wordt er een uitgebreide handleiding meegeleverd met meer informatie.

Jaga thermostaatknop

Ware schoonheid is tijdloos. Jaga biedt hoge kwaliteit op het gebied van prestaties en design. Zowel hun radiatoren en Thermostaatknoppen leveren door het strakke design, een uniek beleving aan je interieur en badkamer.

Garantie

Al zijn de thermostaatknoppen van hoge kwaliteit, kan er altijd iets misgaan met het product. Zo kunnen er onderdelen vast lopen door kalkaanslag uit de leidingen. Hierdoor kan de kans ontstaan dat de temperatuur niet goed meer kan worden geregeld. In deze gevallen is het fijn als je terug kan vallen op garantie. Daarom leveren wij bij Sanitairkamer als onze thermostaatknoppen een garantie van 2 jaar. Hierdoor weet je zeker dat het product goed is. Als er problemen zijn, kun je telefonisch contact opnemen of langskomen in onze showroom.

Milieuvriendelijk verwarmen met een thermostaatknop

Bij een gewone handkraan kan je alleen de temperatuur bepalen van de radiator door de knop warmer te draaien. Als de geschikte temperatuur is bereikt, blijft hij warmte afgeven waardoor de radiator warmte blijft afgeven aan de omgeving. Hierdoor wordt er onnodig gestookt. Bij een thermostaatknop is dit anders. Als de gewenste temperatuur is bereikt, knijpt het element in thermostaatknop de kraan dicht waardoor de radiator geen warmte meer kan afgeven.

Hierdoor is de thermostaatknop een stuk efficiënter waardoor de temperatuur in een kamer stuk beter kan worden geregeld dan een handkraan. Als de temperatuur weer daalt, zorgt de thermostaatknop ervoor dat de radiator weer warmte afgeeft. Naast dat de temperatuur beter wordt geregeld, bespaar je meer dan 30% per jaar wat voordelig is voor je rekening en minder belastend is voor het milieu.

Service van Sanitairkamer

Sanitairkamer.nl heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop van sanitair artikelen. Hierdoor kunnen we je altijd het juiste advies geven op vragen en/of opmerkingen over jouw situatie. Weet je niet welke thermostaatknop geschikt voor jou is? Of heb je vragen over het aansluiten van een thermostaatknop? Neem dan contact op met onze klantenservice! Onze ervaren werknemers helpen graag met je vragen en opmerkingen.

Bij Sanitairkamer kan je natuurlijk ook terecht voor andere artikelen. Door onze ruime assortiment aan sanitair artikelen kunnen we je helpen met het vinden van jouw complete badkamer. Kijk via onze website naar de mogelijkheden of kom gezellig langs in een van onze showrooms.