Inbouw fonteinkraan

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Koop je inbouw fonteinkraan bij Sanitairkamer

Alle inbouw fonteinkranen verzamelen! Met een inbouw fonteinkraan maak je je toilet helemaal af! Handen wassen is na je toiletbezoek natuurlijk ontzettend belangrijk en dit kan via een toiletkraan op verschillende manieren. Zo heb je fonteinkranen die op de fontein geïnstalleerd kunnen worden (een kraangat in de fontein is hierin érg handig) maar ook kranen die je uit de muur kunt laten komen. Een voordeel is: een inbouw toiletkraan ziet er ontzettend fancy & strak uit en plaats je gemakkelijk boven een waskom.

Trend alert: zwarte, koperen en gouden kranen!

Tegenwoordig zijn kranen ontzettende eyecatchers in de badkamer en de wc. Zo trek je de aandacht met een toffe gouden of zwarte kraan. Zo'n zwarte kraan past perfect binnen een industriële badkamer en ben je meer fan van de gouden interieurtrend? Dan staat de gouden kraan natuurlijk prachtig in je toilet!

Kalkaanslag voorkomen

Kranen zijn toch wel snel de pineut wanneer het aankomt op kalkaanslag. Door de hardheid van ons water kan kalkaanslag optreden die schade brengt aan de kranen in je keuken, badkamer & wc. Zonde! Droog je kranen na het douchen en pas op met agressieve (lees in onze blog tips over de badkamer schoonmaken). En houd je nou niet zo van schoonmaken? Dan is misschien een waterontharder wat voor jou!