Douche mengkranen

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

 Informatie

Een douchemengkraan is een soort douchekraan. Een douchekraan is natuurlijk onmisbaar in Nederlandse badkamers. Zeker in huishoudens met veel mensen is het fijn om een douche mengkraan te hebben. Hiermee kan ieder voor zichzelf of haarzelf bepalen met welke temperatuur water zij onder de douche stappen.

Bij een douche mengkraan kunt u de temperatuur handmatig bepalen. Douche mengkranen van Sanitairkamer zijn onder te delen in twee verschillende soorten:
• Eengreeps mengkraan
• Tweegreeps mengkraan

Eengreepsmengkraan

De eengreeps mengkraan is een douche mengkraan waarbij u door middel van één hendel of greep het water kunt bedienen. Hierbij bepaalt u niet alleen de waterhoeveelheid die uit de douche mengkraan komt maar ook de temperatuur. Het is niet de meest exacte kraan om de temperatuur mee te bepalen, maar het doet wel zijn werk.

Tweegreepsmengkraan

Deze soort douche mengkraan heeft twee grepen of hendels waarmee het water wordt bediend. Meestal is de linker draaiknop hierbij het warme water en rechts het koude water. Soms zijn de leidingen verkeerd aangesloten waardoor de volgorde omgekeerd is. Het is dan ook belangrijk om dit door een specialist te laten doen als u zelf niet handig bent. Het voorkomt ook dat gasten zich branden aan heet water.

Materialen douchemengkranen

De douche mengkranen van Sanitairkamer zijn uitgevoerd in een chromen of RVS-staal look. Dit zijn materialen die makkelijk te reinigen zijn. Hiernaast geeft het een badkamer ook een luxere uitstraling als u een rvs-staal of chroom douche kraan installeert.

Service Sanitairkamer.nl

Bij Sanitairkamer.nl leveren we al jarenlang de beste kwaliteit producten tegen lage prijzen. Door onze directe connectie met fabrikanten en onze grote inkoop hebben we alle producten op voorraad leverbaar. Alle producten die in ons assortiment zijn opgenomen zijn hebben onze kwaliteits- en duurzaamheidstesten doorstaan. Hierdoor weet u zeker dat u goede producten in huis haalt. Heeft u vragen over douchemengkranen, douchecabines of over andere producten? Aarzel dan niet om onze klantenservice te contacten. Wij helpen u graag met het samenstellen van de perfecte badkamer!