Hangend toilet

Informatie

Een hangend toilet wordt aangesloten op een inbouwreservoir. Het reservoir wordt ingebouwd en wordt betegeld. Er worden uitsparingen in de tegels en voorzetwand gemaakt zodat het toilet kan worden aangesloten. Vanwege het inbouwen komt er minder geluid van het spoelmechanisme. Een hangend toilet oogt rustgevend en is te combineren met een drukplaat naar keuze.

Design

Waarom is een hangend toilet praktischer dan een staand toilet? De reden is dat het wordt bevestigd aan de wand. Hierdoor heeft u de ruimte om onder uw toilet schoon te maken. Dit zorgt voor eenvoudigheid en hygiëne. Wandtoiletten zijn in vele verschillende stijlen leverbaar. Vandaag de dag is zo strak mogelijk, zonder naden, zonder randen veruit het populairst.

Kwaliteit

SanitairKamer.nl biedt de juiste prijs/kwaliteit verhouding aan. Een hangend toilet moet eenmaal na het monteren ervan blijven functioneren zoals het hoort. Een wandcloset van SanitairKamer.nl is van streng gekeurd en goed bevonden. Belangrijk is dat het porselein niet poreus is, en er geen scheuren in zitten. Hierdoor voorkomt u lekkage.

Merken

• Lambini design • Villeroy & Boch • Duravit • Ideal Standard • Keramag • Laufen • Plieger • Sphinx

Prijsklasse

SanitairKamer.nl koopt veel grote partijen op van het merk Lambini design. Hierdoor is het mogelijk een hangend toilet aan te bieden voor de scherpste prijs. Wij hebben voor u nagedacht en de toebehoren aangevuld. Hierdoor hoeft u het slechts te selecteren en kunt u niks vergeten. Complete toilet sets zijn door extra korting, extra aantrekkelijk.

Verkort / Verlengd

Heeft u een kleine badkamer? Ruimte gebrek is geregeld een probleem bij Nederlandse badkamers. SanitairKamer.nl heeft ook hiervoor de oplossing. Gebruik de filters om de compacte toiletten te selecteren en bekijk de mogelijkheden. Een hangend toilet is in een verlengde versie verkrijgbaar. Dit biedt meer zitcomfort voor de wat grotere en zwaardere mensen onder ons. De wc-brillen zijn speciaal ontwikkelt voor een gewicht van 320 kilogram.

Diepspoel / vlakspoel

SanitairKamer.nl heeft twee verschillende opties qua spoel mogelijkheid. De ene mogelijkheid is een diepspoel. Dit houdt in dat de boodschap meteen terecht komt in water. De tweede is vlakspoel, nu komt de boodschap terecht op een plateau. Zodra men doorspoelt verdwijnt het in het water. Bekijk onze website en vindt voordelig een hangend toilet!

Service

Wilt u onze producten graag zien dan kunt een afspraak maken om onze showroom in Harderwijk te komen bewonderen! U wordt hier door een van onze specialisten geholpen met al uw vragen en verzoeken.