Hangend toilet

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hangend toilet van Sanitairkamer

Een hangend toilet wordt aangesloten op een inbouwreservoir. Het reservoir wordt ingebouwd, waarna het oppervlakte wordt betegeld. Er worden uitsparingen in de tegels en voorzetwand gemaakt zodat het toilet kan worden aangesloten. Vanwege het inbouwen komt er minder geluid van het spoelmechanisme. Een hangend toilet oogt rustgevend en is te combineren met een drukplaat naar keuze. Een hangend toilet of zwevend toilet is een compact model wc. We verkopen toiletten met en zonder spoelrand. Daarnaast kan ook de vorm toilet nog verschillen, zo hebben we vierkante en ronde hangende toiletten.

De voordelen van het design

Waarom is een hangend toilet praktischer dan een staand toilet? De reden is dat het wordt bevestigd aan de wand. Hierdoor heb je de ruimte om onder je toilet makkelijk schoon te maken. Dit zorgt voor eenvoudigheid en hygiëne. Wandtoiletten zijn in vele verschillende stijlen leverbaar. Vandaag de dag is zo strak mogelijk, zonder naden, zonder randen veruit het populairst. Daarnaast hebben we hangende toiletten met een softclose en quickrelease zitting. Hierdoor wordt naar de wc gaan nog makkelijker en heeft de rest er ‘s nachts geen last van!

Kwaliteit van een hangend toilet

SanitairKamer.nl biedt de juiste prijs/kwaliteit verhouding aan. Een hangend toilet moet eenmaal na het monteren ervan blijven functioneren zoals het hoort. Een wandcloset van SanitairKamer.nl is van streng gekeurd en goed bevonden. Belangrijk is dat het porselein niet poreus is, en er geen scheuren in zitten. Hierdoor voorkom je lekkage.

De merken die we verkopen bij Sanitairkamer

We verkopen bij Sanitairkamer een ideale mix van populaire merken in combinatie met budget merken. Al onze producten worden uitvoerig getest op kwaliteit waardoor zelfs onze budget merken van Sanitairkamer standaard zijn. Je kunt bij ons terecht voor de merken Lambini design, Villeroy & Boch, Duravit, Ideal Standard, Keramag, Laufen, Plieger en Sphinx. Onze favorieten zijn de Duravit Vero Wandcloset Diepspoel en de Villeroy & Boch Aveo Wandcloset Diepspoel modellen.

Prijsklasse

SanitairKamer.nl koopt veel grote partijen op van het merk Lambini design. Hierdoor is het mogelijk een hangend toilet aan te bieden voor de scherpste prijs. Wij hebben het je gemakkelijk gemaakt en de toebehoren aangevuld. Hierdoor hoef je slechts een set te selecteren en kun je niks vergeten. Complete toiletsets zijn door extra korting, extra aantrekkelijk.

Verkort / Verlengd

Heb je een kleine badkamer? Ruimtegebrek is geregeld een probleem bij Nederlandse badkamers. SanitairKamer.nl heeft ook hiervoor de oplossing. Gebruik de filters om de compacte toiletten te selecteren en bekijk de mogelijkheden. Een hangend toilet is in een verlengde versie verkrijgbaar. Dit biedt meer zitcomfort voor de wat grotere en zwaardere mensen onder ons. De wc-brillen zijn speciaal ontwikkeld voor een gewicht van 320 kilogram.

Diepspoel / Vlakspoel

SanitairKamer.nl heeft twee verschillende opties qua spoel mogelijkheid. De ene mogelijkheid is een diepspoel. Dit houdt in dat de boodschap meteen terecht komt in water. De tweede is vlakspoel, nu komt de boodschap terecht op een plateau. Zodra men doorspoelt verdwijnt het in het water. Bekijk onze website en vindt voordelig een hangend toilet!

Service van Sanitairkamer

Wil je onze producten graag zien dan kun je een afspraak maken om onze showroom in Harderwijk te komen bewonderen! Je wordt hier door een van onze specialisten geholpen met al je vragen en verzoeken. Naast hangende toiletten kopen kun je ook bij ons terecht voor een ligbad, kranen, spiegels en nog veel meer producten om je badkamer en toiletruimte mee aan te kleden. Heb je vragen over een diepspoel hangend toilet of vlakspoel hangend toilet? Neem dan contact op met onze klantenservice of kijk bij onze veelgestelde vragen.