Hangend toilet

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hangend toilet kopen bij Sanitairkamer

Fan van een hangend toilet? Wij ook! Een hangend toilet is tegenwoordig ontzettend populair en heeft als voordeel dat het design een stuk strakker en hygiënischer is. Benieuwd waarom? Lees een klein stukje verder en we vertellen je er alles over!

Design van een hangend toilet

Het design van een hangtoilet is eenvoudig en daardoor makkelijk af te nemen en schoon te houden. Omdat het hangtoilet boven de vloer zweeft, kun je er daarnaast ook gemakkelijk onderdoor met een dweil en veeg je vuil & bacteriën zo weg. Hygiënisch! De wc hangt (logischerwijs) aan de muur en wordt daarom ook wel een inbouw toilet genoemd. Bij een inbouw wc is het reservoir verwerkt in de muur en zie je alleen een zwevend toilet en het bedieningspaneel. Een hele strakke & moderne look! Trendtip: wat vind je van een hip zwart toilet?

Hangend toilet met diepspoel of vlakspoel?

Belangrijk bij een zwevend toilet is de keuze voor een diepspoel of vlakspoel. Bij een vlakspoel blijft de ontlasting op een plateau liggen totdat het doorgespoeld wordt. Bij een diepspoel belandt het gelijk in het water waardoor er minder stankoverlast is maar je jouw ontlasting wanneer nodig minder goed kunt controleren. Toevallig wat extra ruimte in je badkamer? Combineer je toilet met een urinoir. Een urinoir verbruikt veel minder water waardoor dit een milieuvriendelijkere optie is dan een standaard toilet.

De ideale toilethoogte van je hangtoilet

Ben jij of is je partner erg lang? Dan is een zwevend toilet ideaal in jouw badkamer, je bepaalt namelijk zelf hoe hoog je hem hangt. De ideale hoogte voor het plaatsen van een hangende wc is tussen de 40 - 45 cm (exclusief wc bril), afhankelijk van je eigen hoogte en zitcomfort. Houd er wel rekening mee dat je de hoogte van de wc bril er later wel bij optelt.

Toiletinspiratie opdoen? Kom naar onze showrooms!

Weet je nog niet helemaal wat voor wc reservoir je wilt of wil je ons aanbod toiletreservoirs eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment toiletsets in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!