Bad afvoer

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Badafvoer kopen

Een badafvoer is verkrijgbaar in veel verschillende soorten. De meeste gebruikelijke is een badafvoer met overloopcombinatie inclusief waste. Dit is een complete set voor een standaard bad. De modellen zijn ook verlengd verkrijgbaar. Deze zijn bedoeld voor een extra diep en of breed bad. Er zijn talloze modellen. Waar je goed op moet letten is of die compleet is. Als die niet compleet is, zijn er toebehoren aan verbonden. Bij sommige types zitten bijvoorbeeld de draaiknop en waste er niet standaard bij.

Bad vulcombinatie

Een wat luxere uitvoering van de badafvoer is een model met een vulcombinatie. Deze uitvoering wordt ook wel een trio genoemd, aangezien deze bestaat uit de badafvoer, overloopcombinatie en vulcombinatie. Bepaalde modellen zijn wel compleet, maar ook hier geldt weer dat niet altijd de draaidop en waste inbegrepen zijn. Een vulcombinatie zorgt ervoor dat het bad volloopt vanuit de draaiknop. Hierdoor is geen baduitloop nodig. Indien je een badset wilt, kun je hiervoor uiteraard weer een bijbehorende kraan aanschaffen.

Prijzen

Bij Sanitairkamer.nl zul je versteld staan van de aantrekkelijke prijzen. Wij bieden onze producten 40% en 50% goedkoper aan dan de reguliere handel. Dit komt omdat wij onze producten in grote getale bij de groothandel inkopen. Daarnaast houden we onze kosten laag, zodat we met een kleine marge kunnen werken. Een badafvoer kopen, doe je voor de meest aantrekkelijke prijs bij SanitairKamer.nl.

Merken

Een badafvoer kopen is voor ieder budget mogelijk omdat wij verschillende merken aanbieden. Wij verkopen onder andere badafvoeren van Dornbracht, Duravit, Geberit, Lambini Design, Hans Grohe en Viega.

Klantenservice

Bij Sanitairkamer.nl kun je een badafvoer kopen voor elk budget in verschillende designs. Onze producten zijn direct leverbaar door onze grote voorraad. Ondanks onze laagste prijsgarantie, profiteer je bij ons altijd van de beste kwaliteit. Alle producten die we inkopen, worden door ons getest, zodat we weten wat we in huis halen. Pas als alles aan de eisen voldoet, nemen we het op in ons assortiment. Mocht je online niet kunnen vinden wat je zoekt voor de badkamer, neem dan contact met ons op! Als je de producten graag even in het echt wil zien, voordat je het online bestelt, kun je een afspraak maken voor onze showroom in Harderwijk. Onze sanitairspecialisten staan klaar om je te helpen.