Douchecabine vijfhoek

Filteren
Filteren

Douchecabine vijfhoek kopen bij Sanitairkamer

Wanneer je optimaal gebruik wilt maken van de ruimte in je badkamer, dan is een douchecabine vijfhoek een prima oplossing! De douchecabines zijn uitermate geschikt om in een hoek van de badkamer te plaatsen. Hierdoor zijn ze ook perfect product voor de kleinere badkamer. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld vierkante douchecabines in andere vormen.

Locatie van de vijfhoekige douchecabine

De locatie van de douchecabine vijfhoek is van essentieel belang voor het gebruiksgemak. Een douchecabine vijfhoek zeer geschikt om in een hoek te installeren, maar dit moet uiteraard wel mogelijk zijn. Indien het een renovatie betreft, moet er eerst gekeken worden of het leiding- en afvoer werk op de gewenste plek zit. Het omleggen van leidingwerk kan een flinke investering van tijd en geld zijn. Wanneer het om een nieuwbouwproject gaat, heb je in veel gevallen de mogelijkheid om zelf aan te geven waar je de waterleidingen en afvoer wilt laten uitkomen. Sanitairkamer.nl helpt graag om te bekijken welke locatie voor de badkamer de meest praktische oplossing is.

Maten van onze vijfhoekige douchecabines

Badkamers hebben vele uiteenlopende afmetingen en indelingen. Om voor elke situatie een oplossing te kunnen bieden, leveren wij douchecabines vijfhoek in een breed scala aan afmetingen. Zo verkopen we vijfhoekige douchecabines in de afmetingen 90x90 centimeter, 100x100 centimeter, 94/97x190 centimeter, 88/91x190 centimeter, 90x185 centimeter en 90x200 centimeter. Bij afwijkende maten kan Sanitairkamer.nl je natuurlijk ook helpen! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Deuren van de design douchecabine vijfhoek

Onze douchecabines vijfhoek zijn leverbaar met zowel enkele als dubbele deuren. En dan heb je ook nog de keuze tussen draaideuren, klapdeuren, pendeldeuren, zwaaideuren en vouwdeuren. De keuze voor het type douchedeur is niet alleen een kwestie van smaak; er moet ook rekening worden gehouden met de beschikbare ruimte rondom de douchecabine. Wanneer die zeer beperkt is, bieden vouwdeuren uitkomst.

De meesten van onze douchecabine vijfhoek deuren zijn gemaakt van helder glas. Dit is helder veiligheidsglas. De meeste deuren worden afgemaakt met een mooi zilver profiel.

Merken douchecabine vijfhoek

Sanitairkamer.nl levert uitsluitend vijfhoek douchecabines van de beste merken, waaronder SaniGoods, B-Stone, Duscholux, Hüppe, Lambini Designs, Kermi, Novellini en Villeroy & Boch. Een aanrader van Sanitairkamer is de Kermi Ibiza 2000 Douchecabine Vijfhoek.

Douchecabine vijfhoek bestellen

Lekker douchen doe je met een douchecabine vijfhoek. Heb je behoefte aan een advies op maat over de installatie van een vijfhoek douchecabine, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Sanitairkamer.nl helpt je graag, van complete douchecabine, regendouche tot aan sifon!

We kopen groot in, direct bij onze leveranciers. Hierdoor zijn de meeste van onze producten direct leverbaar en kun je als klant genieten van de laagst mogelijke prijs. Op zoek naar wastafel accessoires, ligbaden en meer? Kijk dan verder op de webshop van Sanitairkamer of kom langs in onze showroom in Harderwijk.