Badkamermeubels

Filteren
Filteren

Badkamermeubels kopen bij Sanitairkamer

Dat badkamermeubels een groot onderdeel van je badkamer zijn, kunnen we niet ontkennen. Badkamermeubels zijn onderdeel van je favoriete badkamerstijl, geven je lekker wat extra opbergruimte én zijn de basis voor jouw wastafel. Is ’t duidelijk dat we fan zijn van het badkamermeubel?

Opgeruimd staat netjes dankzij badkamermeubelen

Een badmeubel is onmisbaar in je badkamer. Maar, welk type badkamermeubel kies je? Allereerst maak je keuzes rondom de stijl. Gaat jouw voorkeur uit naar een open of dicht model? Een wastafelblad is op dit moment ontzettend populair en wordt vaak gecombineerd met een waskom en een hoge kraan.

Een badkamermeubel met deuren of lades heeft als voordeel dat doucheproducten uit het zicht staan en het meubel (en de badkamer) daardoor een stuk opgeruimder lijkt. Heerlijk! Toch ruimte tekort? Denk dan eens aan een spiegel met opbergruimte: de spiegelkast!

Badkamermeubels in alle maten & kleuren

Kijken we naar de trends op het gebied van badkamer meubels dan zijn een zwart badkamermeubel en een houten badkamermeubel mega in trek. Ons assortiment badkamerkasten is gelukkig erg groot waardoor er ongetwijfeld iets voor jou bij zit!

Inspiratie voor je badmeubel opdoen? Kom naar onze showrooms!

Je badkamer & sanitair bewonder & koop je op Sanitairkamer.nl of onze showrooms. Twijfel je nog tussen een paar modellen? Laat je adviseren door onze telefonische toppers of onze topcollega’s in de showrooms. Wees welkom, we helpen graag!