Badkamermeubels

Informatie

Badkamermeubels zijn de eyecatchers van de badkamers. Van te voren dient u goed na te denken over wat voor sfeer u wilt creëren in de badkamer, want uw meubel is een belangrijk aspect daarvoor. Ze zijn namelijk in zeer moderne strakke modellen te verkrijgen, maar tevens in nostalgisch en landelijk. Het is erg leuk deze sfeer door te trekken in uw badkamermeubels. Op SanitairKamer.nl vindt u vele verschillende meubels. Wilt u het meubel eerst bekijken, dan kunt u altijd een afspraak maken om de toonzaal te bezichtigen. Hier zal altijd iemand aanwezig zijn om u van advies te voorzien.

Design badkamermeubels

Het design van de badkamermeubels is zoals eerder gezegd zeer belangrijk. U dient eerst goed op te meten welke afmeting u kwijt kan in de badkamer. Daarnaast is het verstandig om even na te lopen wat u allemaal wilt opbergen. Heeft u veel ruimte nodig, dan is een bijpassende kolomkast wellicht een goed idee. Indien u vaak met twee personen in de badkamer staat, is een dubbele wasbak zeer prettig. Ook is er rekening gehouden met kleine badkamers, op SanitairKamer.nl vindt u ook ondiepe badkamermeubels.

Prijsklasse

Zeer zeker niet onbelangrijk is de prijsklasse van de badkamermeubels. Dit is van een aantal aspecten afhankelijk. Uiteraard het merk betekent wat, vaak zijn bekende designers een samenwerking aangegaan waaruit zeer mooie design meubelen voortvloeien. Echter wordt dit wel allemaal door berekend en hierdoor ligt de prijs hoger dan bijvoorbeeld het huismerk ‘Lambini design’. De prijs is ook afhankelijk van de materialen die gebruikt worden. Zo is een wasblad van keramiek prijziger dan een wasblad van kunstmarmer. Diverse soorten hout kunnen er gebruikt worden zoals spaanplaat, mdf of massief eiken. Bij SanitairKamer.nl kunt u vanaf € 249,- al badkamermeubels verkrijgen.

Merken van SanitairKamer.nl

• Lambini design
• Bruynzeel
• Villeroy & Boch
• Detremmerie
• Plieger
• Sphinx
• Duravit

Badkamermeubels sets

SanitairKamer.nl heeft voor u vele complete sets badkamermeubels samengesteld. Een complete set bestaat uit een onderkast, een wasbak / wasblad en een spiegel. Door deze combinaties te bestellen bespaart u tientallen euro’s en hoeft u niet langer op zoek te gaan naar goede combinaties. Wij nemen u het werk uit handen. Bestel snel en pak uw voordeel bij SanitairKamer.nl. Vele badkamermeubels beschikbaar!