Badkamermeubels

Informatie

Badkamermeubels zijn de eyecatchers van een badkamer. Het is dé manier om sfeer te creëren in uw badkamer. De stijl van een badmeubel kan modern zijn maar ook nostalgisch en landelijk. Met ons ruime assortiment van 90.000 producten is er voor ieder een perfect badkamer meubel te vinden!

Wilt u een meubel voor de badkamer graag bekijken voordat u bestelt? Dat kan! U kunt altijd een afspraak maken om onze showroom in Harderwijk te bezoeken. Onze medewerkers zullen aanwezig zijn om u te voorzien van advies in de keuze van een badkamermeubel.

Design badkamermeubels

Aangezien u jaren gebruik maakt van een badmeubel is het design zeer belangrijk. U dient eerst goed op te meten hoe groot uw badmeubel maximaal mag zijn. Daarnaast is het verstandig om even na te lopen wat u allemaal wilt opbergen in een badkamermeubel. Heeft u veel ruimte nodig, dan is een bijpassende kolomkast wellicht een goed idee. Indien u vaak met twee personen in de badkamer staat, is een wastafelmeubel met een dubbele wasbak zeer prettig. Ook hebben we genoeg producten voor kleine badkamers, zo vindt u genoeg ondiepe badkamermeubels in het assortiment van Sanitairkamer.nl.

Prijsklasse

Niet onbelangrijk is de prijsklasse van de badkamermeubels. We hebben prachtige design badmeubels in ons assortiment van verschillende bekende merken. Daarnaast heeft ons huismerk ‘Lambini design’ meubels voor de badkamer die jaren meegaan en aantrekkelijker zijn geprijsd.

De prijs is ook afhankelijk van de materialen die gebruikt worden. Zo is een wasblad van keramiek prijziger dan een wasblad van kunstmarmer. Een houten badkamermeubel kan worden gemaakt van spaanplaat, mdf of massief eiken. Elk materiaal heeft zijn eigen prijs.

Merken van SanitairKamer.nl

• Lambini design • Bruynzeel • Villeroy & Boch • Detremmerie • Plieger • Sphinx • Duravit

Badkamermeubels sets

SanitairKamer.nl heeft voor u vele complete sets badkamermeubels en toilet sets samengesteld. Een complete set bestaat uit een onderkast, een wasbak/wasblad en een spiegel. Door deze combinaties te bestellen bespaart u tientallen euro’s en door de goede kwaliteit ervaart u jarenlang plezier van uw keuze. Wij nemen u het werk uit handen. Bestel snel en pak uw voordeel bij SanitairKamer.nl. Bij bestellingen boven de €100,- is de levering gratis!