Keukenkraan

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Keukenkraan kopen bij Sanitairkamer

Een keukenkraan heeft een totaal ander design dan eenwastafelkraan of vrijstaande badkraan. Dit komt doordat de keukenkraan andere functies heeft. Een keukenkraan is vaak een hoog model, tegenwoordig zien we vooral de keukenkraan met hoge draaibare uitloop. Zo vul je makkelijk een emmer met water onder de kraan in de keuken. Ook spoel je met een draaibaar uitloop grote pannen en vaat makkelijk af. Elke keuken kan dan ook niet zonder een keukenkraan van Sanitairkamer.

Design van de keukenkraan

Zoals hiervoor al aangegeven kenmerkt de keukenkraan zich vaak door een hoog design, maar natuurlijk kan er gekozen worden uit verschillende modellen. Niet elke keuken heeft natuurlijk ruimte voor zo’n keukenkraan met hoge uitloop. Een keukenkraan kan ook voorzien zijn van een afneembare uitloop of uittrekbare uitloop. Een keukenkraan met uittrekbare handdouche is vooral de juiste keus voor het gemak. Dit product wordt ook vaak omschreven als een keukenkraan met een uittrekbare vuistdouche. Deze professionele handdouche vind je ook vaak terug in horeca keukens en wordt gekenmerkt door de ronde uitloop chroom.

Dit is praktisch voor het schoonmaken van de vaat en het vullen van emmers water. Geen uitloop die in de weg zit en zo min mogelijk spetterend water. De meeste voorkomende kraan is voorzien van één hendel. Door deze hendel van de keukenkraan van je af te duwen gaat het water stromen en door hem heen en weer te bewegen bepaal je de temperatuur. De wat traditionele modellen (keukenkraan duo) zijn nog voorzien van twee draaiknoppen. De duo keukenkraan heeft één knop voor warm water en één voor koud water.

De merken van Sanitairkamer

Bij Sanitairkamer verkopen we de mooiste collecties keukenkranen van verschillende merken. Op zoek naar goedkope keukenkranen? Die hebben we! Op zoek naar een design keukenkraan van een design sanitairmerk? Ook die kun je natuurlijk in ons assortiment vinden. We verkopen onder andere de keukenkranen collecties van Damixa, HansGrohe, Dornbracht, Grohe, Venlo, Plieger en Mueller. Bekende Grohe series die we verkopen zijn onder andere de Grohe Minta, Grohe Red, Grohe Eurosmart, Grohe Costa en Grohe Concetto serie. Onze favorieten zijn de Best Design RVS Keukenkraan en de Sento Nostalgic RVS Keukenkraan.

Breed assortiment met verschillende kleuren

De kleur van een keukenkraan is standaard chroom. Mocht je een nostalgisch model willen, dan is wellicht mat zwart of RVS-look ook een idee. Bij Sanitairkamer.nl zijn diverse kleuren verkrijgbaar. Zit je gewenste kleur keukenkraan er niet tussen of wil je weten hoe het eruit ziet, bel gerust met de klantenservice.

Verschillende types keukenkranen

De standaard modellen zijn altijd 1-gats keukenkraan modellen. Toch kun je je keuken onderscheiden door voor een 2-gats keukenkraan of 3-gats keukenkraan model te gaan. Surf eens door de producten van SanitairKamer.nl en bekijk de mogelijkheden wat betreft een keukenkraan.

Daarnaast spreken we bij keukenkranen van verschillende soorten uitloop. Zo kun je kiezen uit een keukenkraan met een L-uitloop, een keukenkraan met C-uitloop of een keukenkraan met een U-uitloop. Dit zijn de vormen van de hoge uitloop van deze type keukenkranen.

Prijsklasse van de keukenkranen

Op Sanitairkamer vind je een goedkope keukenkraan maar ook een design keukenkraan. Voor beide prijs budgetten verzekeren we altijd de laagste prijs. Zowel de standaard modellen als de luxe, exclusieve modellen zijn allemaal betaalbaar bij ons. Wekelijks zitten wij om de tafel met de leveranciers om de beste inkoopcondities te behalen zodat we je de scherpste prijs kunnen aanbieden.

De service van Sanitairkamer

Een keukenkraan kopen met een hoge uitloop chroom, ronde uitloop of lage uitloop? Op zoek naar een specifiek Grohe Minta keukenkraan model? Die vind je gemakkelijk en snel bij Sanitairkamer.nl! Op zoek naar een keukenkraan met uittrekbare slang of een keukenkraan met draaibare uitloop in RVS look? Die vind je natuurlijk in onze webshop. Het ruime assortiment wordt constant aangevuld met de nieuwste collecties.

Bij Sanitairkamer koop je altijd de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. We kopen al onze artikelen direct in bij de leverancier in grote aantallen. Hierdoor garanderen we niet alleen de laagste prijs maar we garanderen ook de laagst mogelijke levertijd. De meeste van onze producten zijn namelijk direct leverbaar. Kijk ook bij onze collectie fonteinkranen, wastafelkranen en badkranen. Maak daarnaast je badkamer compleet met een prachtig ligbad, hangend toilet en meubelwastafels. Wil je meer weten over Sanitairkamer of een bepaald product? Neem dan contact met ons op!