Keukenkraan

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Handig hulpen in de keuken: onze keukenkranen

Toe aan een nieuwe kraan in de keuken? Een keukenkraan is natuurlijk onmisbaar in élke keuken en kan een grote hulp zijn bij het koken én het afwassen. Hoe? Dat lees je hieronder!

Verschillende type keukenkranen

Dat elke keukenkraan z’n eigen look heeft, zie je direct aan de kranen in ons assortiment. De een is goud en klassiek, de ander zwart en industrieel en weer een ander chroom en heeft een designlook. Naast verschillen in looks & kleur hebben we verschillende type keukenkranen in ons assortiment. De welbekende standaard keukenkraan, de kokendwaterkraan en de keukenkraan met handdouche. Over die laatste twee vertellen we je graag meer!

Altijd kokend water dankzij onze kokendwaterkranen

Ga je toch je kraan vervangen en moet je een nieuwe kraan kopen? Kijk dan ook eens naar een kokendwaterkraan. Een kokendwaterkraan, it’s all in the name, geeft naast warm en koud water ook kokend water. Je pan met pasta, groenten en aardappelen kookt direct, aangekoekte resten week je gemakkelijker los én geen losse waterkoker meer nodig op je aanrecht. Ideaal!

Handig met afwassen, de keukenkraan met handdouche!

Even net doen alsof je in een restaurantkeuken werkt? Met een keukenkraan met handdouche heb jij de borden zo schoon! Dit type keukenkraan heeft een uittrekbare kop waardoor je gemakkelijker en gericht de vaat kunt schoonmaken en je gootsteen schoon kunt spoelen. Mega handig!

Trendtip: koop een gekleurde kraan!

Gekleurde kranen zijn een grote trendtip van dit moment. Een industriële zwarte kraan, hippe gouden kraan of stoere kraan in de kleur verouderd ijzer veroveren de keukens (en badkamers) en dat vinden we maar ál te leuk. Trek de aandacht en kies voor een keukenkraan in een leuk kleurtje!

Een klassieke look met de nostalgische keukenkraan

Ben je meer van een landelijke of klassieke interieurstijl? Dan mag een nostalgische keukenkraan écht niet ontbreken. Dit type kraan herken je aan de sierlijke vorm en details en heeft vaak een chromen, gouden of koperen kleur. Is deze keukenkraan misschien iets voor jou?


Veelgestelde vragen over keukenkranen

Welk type keukenkranen zijn er?

Ben je op zoek naar een keukenkraan? Leuk! Naast stijl (stoer, klassiek, rond, hoekig) en kleur (goud, zwart, koper) verkopen we ook handige kokendwaterkranen en keukenkranen met handdouche. Echte keukenhulpen!

 

Verkopen jullie ook kokendwaterkranen?

Ja! Kokendwaterkranen zijn wat ons betreft hele handige hulpen voor in elke keuken. Zo kook je in no time water voor je pasta, eieren óf thee en week je hardnekkig vuil snel los van je pannen en ovenschalen. Houd in je keukenkastje wat ruimte vrij voor de boiler van de kokendwaterkraan, kies een mooie kraan uit en genieten maar van je nieuwe kokendwaterkraan!

Hebben jullie ook gouden en zwarte keukenkranen in jullie assortiment?

Jazeker! Wij zijn namelijk ook groot fan van gekleurde keukenkranen, daarom vind je in ons assortiment stoere zwarte keukenkranen, stijlvolle gouden keukenkranen en vintage koperen keukenkranen. Welke zou jij willen toevoegen aan jouw keuken?

 

Welke trends zijn er op het gebied van keukenkranen?

Gekleurde keukenkranen zijn natuurlijk dé trend van dit moment, maar wist je dat kokendwaterkranen ook flink aan de weg timmeren? Kokendwaterkranen zijn ontzettend handig in de keuken. Zo kook je snel water voor je pasta of eieren, spoel je aangekoekt vuil gemakkelijk en snel weg én maak je in een handomdraai een kopje thee. Dat scheelt flink wat tijd!