Keukenkraan

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een keukenkraan kopen bij Sanitairkamer

Ben jij opzoek naar een kraan die perfect bij jouw keuken past? Naast kranen voor in badkamers en toiletten kun je ook bij Sanitairkamer jouw keukenkraan kopen. Het assortiment in keukenkranen van Sanitairkamer speelt in op de verschillende stijlen van keukens en is voor een voordelige prijs te koop.

Design van de keukenkraan

Wat het grootste verschil is tussen bijvoorbeeld een wastafelkraan en een keukenkraan is voornamelijk de hoogte. Met een hoge keukenkraan kun je makkelijk emmers vullen of potten en pannen afspoelen. Niet iedere keuken is geschikt voor een hoge keukenkraan, daarom dat er in het assortiment ook lage keukenkranen zijn opgenomen. Daarnaast zijn veel keukenkranen in het assortiment voorzien van een draaibare of uitrekbare uitloop waardoor hij in gebruik erg handig is.

Keukenkraan assortiment

Het assortiment keukenkranen van Sanitairkamer bestaat uit modellen van verschillende merken. Hierdoor zijn er standaard keukenkranen, zoals een chrome kraan met een hendel te koop, maar heb je bijvoorbeeld ook zwarte minimalistische design kranen voor in de keuken. Door het brede assortiment is er voor iedere keuken een bijpassende kraan te koop bij Sanitairkamer!

Waterontharder

Een waterontharder plaatsen gaat kalkaanslag tegen en transformeert hard water naar zacht water. Kalkaanslag is zo hard als steen en tast de werking van jouw sanitair aan. Zonde! Zeker wanneer je bijvoorbeeld een trendy gouden kraan of zwarte kraan plaatst, dan wil je daar geen kalkaanslag op terugzien. Een waterontharder zorgt ervoor dat kalkdeeltjes zich niet meer hechten op glanzende oppervlakken waardoor je langer van jouw badkamer kunt genieten!