Keukenkraan

Verkoper spreken
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Handig hulpen in de keuken: onze keukenkranen

Toe aan een nieuwe kraan in de keuken? Een keukenkraan is natuurlijk onmisbaar in élke keuken en kan een grote hulp zijn bij het koken én het afwassen. Hoe? Dat lees je hieronder!

Verschillende type keukenkranen

Dat elke keukenkraan z’n eigen look heeft, zie je direct aan de kranen in ons assortiment. De een is goud en klassiek, de ander zwart en industrieel en weer een ander chroom en heeft een designlook. Naast verschillen in looks & kleur hebben we verschillende type keukenkranen in ons assortiment. De welbekende standaard keukenkraan, de kokendwaterkraan en de keukenkraan met handdouche. Over die laatste twee vertellen we je graag meer!

Altijd kokend water dankzij onze kokendwaterkranen

Ga je toch je kraan vervangen, kijk dan ook eens naar een kokendwaterkraan. Een kokendwaterkraan, it’s all in the name, geeft naast warm en koud water ook kokend water. Je pan met pasta, groenten en aardappelen kookt direct, aangekoekte resten week je gemakkelijker los én geen losse waterkoker meer nodig op je aanrecht. Ideaal!

Handig met afwassen, de keukenkraan met handdouche!

Even net doen alsof je in een restaurantkeuken werkt? Met een keukenkraan met handdouche heb jij de borden zo schoon! Dit type keukenkraan heeft een uittrekbare kop waardoor je gemakkelijker en gericht de vaat kunt schoonmaken en je gootsteen schoon kunt spoelen. Mega handig!

Trendtip: koop een gekleurde kraan!

Gekleurde kranen zijn een grote trendtip van dit moment. Een industriële zwarte kraan, hippe gouden kraan of stoere kraan in de kleur verouderd ijzer veroveren de keukens (en badkamers) en dat vinden we maar ál te leuk. Trek de aandacht en kies voor een keukenkraan in een leuk kleurtje!