Keukenkraan

Keukenkraan

Een keukenkraan is een totaal ander design als bijvoorbeeld een wastafelkraan. Het heeft namelijk ook hele andere functionaliteiten. Een keukenkraan vaak een hoog model. Een emmer met water wordt gevuld onder de kraan in de keuken. De vaat wordt schoon gemaakt onder de keukenkraan. Deze praktijken vergen ruimte. Het is daarom fijn een hoge keukenkraan te hebben.

Design

Zoals hiervoor al aangegeven is het een hoog design, maar is zijn meerdere modellen. Een keukenkraan kan ook voorzien zijn van een afneembare uitloop. Deze werkt praktisch voor het schoonmaken van de vaat en het vullen van emmers water. Geen uitloop die in de weg zit en zo min mogelijk spetterend water. De meeste voorkomende kraan is voorzien van 1 hendel. Door hem van de kraan af te duwen gaat het water stromen en door hem heen en weer te bewegen bepaald u de temperatuur. De wat traditionelere modellen zijn nog voorzien van twee draaiknoppen. Één voor warm water en één voor koud water.

Merken

• Damixa
• HansGrohe
• Dornbracht
• Grohe
• Venlo
• Plieger
• Mueller

Kleur

De kleur van een keukenkraan is standaard chroom. Mocht u een nostalgisch modellen willen, is wellicht platina mat of RVS look ook een idee. Diverse kleuren zijn verkrijgbaar bij SanitairKamer.nl. Zit uw kleur er niet tussen of wilt u weten hoe het eruit ziet, bel gerust met de klantenservice.

Type

De standaard modellen zijn altijd 1-gats modellen. Toch kunt u zichzelf onderscheiden door voor een 2-gats of 3-gats model te gaan. Surf eens door de producten van SanitairKamer.nl en bekijk de mogelijkheden wat betreft een keukenkraan.

Prijsklasse

Op SanitaitKamer.nl vindt u een goedkope keukenkraan. Zowel de standaard modellen als de luxe, exclusieve modellen zijn allemaal betaalbaar bij ons. Wekelijks zitten wij om de tafel met de leveranciers om de beste inkoopcondities te behalen zodat we u de scherpste prijs kunnen aanbieden.