Douchepaneel

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Extra luxe in je badkamer met een douchepaneel

Met een douchepaneel waan je je helemaal in luxe. Zo’n douchepaneel, ook wel douchekolom genoemd, hang je aan de muur en bevat de belangrijkste onderdelen die een regendouche moet hebben. Een regendouchekop, douchekraan, handdouche en voor de liefhebbers van luxe: vaak ook massagejets. Heerlijk!

Maak je inloopdouche compleet met een douchekolom

Het grote voordeel van zo’n douchekolom is dus dat het een kant en klare doucheset is. Het enige wat je hoeft te doen is het douchepaneel aan te sluiten en te monteren aan de wand. Koop je dus een douchekolom, dan weet je dat je direct (bijna) alles hebt om je inloopdouche compleet te maken. Installeer nog wel even een douchegoot zodat het water afgevoerd kan worden (wel zo handig!) en koop wat lekkere doucheproducten!

Design van je douchepaneel

Dankzij ons brede assortiment heb je de keuze uit verschillende douchepanelen. Helemaal in RVS voor een stijlvolle look of ga je liever voor een zwarte versie die past bij jouw industriële of betonlook badkamer?


Veelgestelde vragen over douchepanelen

Wat is een douchepaneel of douchekolom?

Een douchepaneel, ook wel douchekolom genoemd, is een luxe douche dat vaak voorzien is van massagejets, een hoofddouche en een aparte handdouche. Door de moderne afwerking is een douchepaneel in je douche een echte eyecatcher!

 

Wat is het voordeel van een douchepaneel?

Een douchepaneel is een 3-in-1-douche én geniet je van een heerlijke massage dankzij de massagedouches. Een douchekolom bevat namelijk een luxe regendouche, een handige handdouche en heerlijke massagedouches voor een ontspannen douchebeurt. En dat alles in een mooi afgewerkt design!

Bevat een douchekolom massagedouches?

Ja! Een van de grootste voordelen van een douchekolom is dat het een drie in 1-douche is. Een douchepaneel bevat namelijk een hoofddouche, handdouche en massagedouches om heerlijk te ontspannen!

 

Wat zijn de verschillen tussen douchekolommen?

Op het eerste gezicht zie je natuurlijk eerst het uiterlijk dat van elkaar verschilt. Door het paneel valt de douchekolom veel meer op dan bijvoorbeeld een inbouwdouche en is ’t een echte eyecatcher. Een ander verschil is de type douchekraan. Ga je voor gemak met een thermostaatkraan, voor controle met een mengkraan of voor een waterbesparende douche?