Douchepaneel

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Informatie

Een douchepaneel is een luxe voor in uw droombadkamer. Douchepanelen beschikken over handdouches waar een hoge druk op staat. Dit is ideaal om uw haren uit te spoelen. Het paneel beschikt over een regendouchekop, wat een uiterst ontspannend gevoel veroorzaakt over uw lichaam. Daarnaast is het douchepaneel voorzien van massagejets op verschillende hoogtes. U kunt zelf bepalen welk deel van uw lichaam gemasseerd wordt door middel van de jets. Met spierpijn of een moe lichaam is er niets fijner dan een douche die uw lichaam voor u masseert.

Design

De meeste douche panelen hebben een RVS look design. RVS look komt eigenlijk altijd wel terug in uw badkamer. Zo is bijvoorbeeld een douchegoot over het algemeen ook van roest vrij staal. Mocht u een RVS uitstraling niet bij uw badkamer passen, dan heeft SanitairKamer.nl ook alternatieve modellen voor u in de aanbieding. Een douchepaneel met glazen front bijvoorbeeld.

Kwaliteit

Een douchepaneel van SanitairKamer.nl is voorzien van een laag rubber die kalk aanslag bestrijdt. Zo zijn de handdouche, regendouche en de massagejets voorzien van deze rubbers. Dit vereenvoudigt het onderhoud en voorkomt kalk. Ook zorgt het ervoor dat er rond aansluitingen geen roestvorming kan ontstaan.

Merken Douchepaneel

• Lambini design  Mueller • Grohe • Hans Grohe • Gessi

Prijsklasse

Het verbouwen van een badkamer is vaak een dure zaak. SanitairKamer.nl houdt daar rekening mee door de prijzen laag te houden. Zo hebben we messcherpe aanbiedingen voor een douchepaneel. U kunt naast bekende merken kiezen voor ons huismerk Lambini Design. Ultiem genot voor een minimale prijs met uitstekende kwaliteit. Een douchepaneel bij SanitairKamer.nl is al verkrijgbaar voor slechts € 249,-.

Klantenservice

Mocht u online niet kunnen vinden wat u zoekt voor uw badkamer, neem dan contact met ons op! Mocht u onze badkamermeubels, kranen, ligbaden en meer willen bezichtigen, maak dan een afspraak voor onze showroom in Harderwijk. Onze sanitair specialisten staan klaar om u te helpen!