Douchepaneel

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Douchepaneel

Een douchepaneel is een luxe voor in uw badkamer. Het beschikt over een simpele handdouche waar een hoge druk op staat. Dit is ideaal om uw haren uit te spoelen. Het paneel beschikt over een regendouchekop, wat een uiterst ontspannend gevoel veroorzaakt over uw lichaam. En het douchepaneel is voorzien van massagejets op verschillende hoogtes. U kunt zelf bepalen welk deel van uw lichaam gemasseerd wordt d.m.v. de jets.

Design

De meeste panelen hebben een RVS look design. RVS look komt eigenlijk altijd wel terug in uw badkamer. Zo is bijvoorbeeld een douchegoot over het algemeen ook van roest vrij staal. Mocht u een RVS uitstraling helemaal niks vinden, dan heeft SanitairKamer.nl ook alternatieve modellen voor u in de aanbieding. Een douchepaneel met glazen front bijvoorbeeld.

Kwaliteit

Een douchepaneel van SanitairKamer.nl is voorzien van een rubber laag die kalk aanslag bestrijdt. Zo zijn de handdouche, regendouche en de massagejets voorzien van deze rubbers. Dit vereenvoudigt het onderhoud en voorkomt kalk.

Merken

• Lambini design
Mueller 
• Grohe
• HansGrohe
• Gessi

Prijsklasse

Een verbouwing van een badkamer kost genoeg geld. SanitairKamer.nl houdt daar rekening mee door zijn prijzen laag te houden. Zo hebben we messcherpe aanbiedingen voor een douchepaneel. Ultiem genot voor een minimale prijs. Een douchepaneel bij SanitairKamer.nl is al verkrijgbaar voor slechts € 249,-.