Douchepaneel

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Douchepaneel kopen van Sanitairkamer.nl

Een douchepaneel is een luxe onderdeel voor in je droombadkamer. Soms wordt een douchepaneel ook wel een douchekolom genoemd. Op een makkelijke manier dat wellness gevoel creëren in je badkamer kan nu makkelijk met een design douchepaneel. Douchepanelen beschikken over handdouches waar een hoge druk op staat. Dit is ideaal om je haren uit te spoelen. Het paneel beschikt over een regendouchekop, wat een uiterst ontspannend gevoel veroorzaakt over je lichaam.

Daarnaast is het douchepaneel voorzien van massagejets op verschillende hoogtes. Je kunt zelf bepalen welk deel van je lichaam gemasseerd wordt door middel van de jets. Met spierpijn of een moe lichaam is er niets fijner dan een douche die je lichaam voor je masseert. Heerlijk ontspannen en genieten doe je dan ook met een douchepaneel van Sanitairkamer.nl!

Design

De meeste douche panelen hebben een RVS look design. RVS look komt eigenlijk altijd wel terug in je badkamer. Zo is bijvoorbeeld een douchegoot over het algemeen ook van roest vrij staal. Mocht een RVS uitstraling niet bij je badkamer passen, dan heeft SanitairKamer.nl ook alternatieve modellen voor je in de aanbieding. Een douchepaneel met glazen front bijvoorbeeld.

Een douchepaneel heeft meestal een knop voor warm water en een knop voor koud water. Soms zit er een mengkraan ingebouwd of een thermostatische kraan. Met een thermostatische kraan heb je een kraan die elke keer op precies de juiste temperatuur het water opwarmt. Daarnaast zit hier ook een temperatuurblokkering op zodat het water niet zomaar warmer wordt dan 38 graden Celsius. In ons assortiment vind je ook de aluminium douchekolom.

Design douchepanelen koop je ook bij Sanitairkamer. Het soort dat je uitzoekt kan afhankelijk zijn van het type kraan dat je in je douche wilt installeren.  

Kwaliteit

Een douchepaneel van SanitairKamer.nl is voorzien van een laag rubber die kalk aanslag bestrijdt. Zo zijn de handdouche, regendouche en de massagejets voorzien van deze rubbers. Dit vereenvoudigt het onderhoud en voorkomt kalk. Ook zorgt het ervoor dat er rond aansluitingen geen roestvorming kan ontstaan.

Materiaal

Bij een douchepaneel kopen is het handig om te kijken naar het soort materiaal dat je uitkiest. Als je badkamer bestaat uit RVS of chromen details dan is het fijn als het douchepaneel ook van RVS of chroom is. Daarnaast kan je kiezen uit de uitvoeringen wit chroom en mat chroom.

Merken Douchepaneel

Bij Sanitairkamer bieden we het assortiment van bekende sanitair merken aan maar ook van ons, minder bekende, huismerk Lambini Design. Hierdoor kunnen mensen met een ruim budget of met een groot budget altijd bij Sanitairkamer terecht. We verkopen onder andere douchepanelen van Lambini design, Mueller, Grohe, Hans Grohe en Gessi. Een Hansa Hansasmartshower Douchesysteem of een Mueller Tario RVS Douchekolom met thermostaat.

Prijsklasse

Het verbouwen van een badkamer is vaak een dure zaak. SanitairKamer.nl houdt daar rekening mee door de prijzen laag te houden. Zo hebben we messcherpe aanbiedingen voor een douchepaneel. Je kunt naast bekende merken kiezen voor ons huismerk Lambini Design. Ultiem genot voor een minimale prijs met uitstekende kwaliteit. Een douchepaneel bij SanitairKamer.nl is al verkrijgbaar voor slechts € 249,-. Ons assortiment is geschikt voor mensen met een klein budget maar daarnaast bieden we ook design douchepanelen aan.

Waterontharder

Een waterontharder plaatsen gaat kalkaanslag tegen en transformeert hard water naar zacht water. Kalkaanslag is zo hard als steen en tast de werking van jouw sanitair aan. Zonde! Een waterontharder zorgt ervoor dat kalkdeeltjes zich niet meer hechten op glanzende oppervlakken waardoor je langer van jouw badkamer kunt genieten!

Klantenservice

Onze producten zijn zeer voordelig. We kopen onze sanitair producten op grote schaal direct in bij onze fabrikanten. Hierdoor maken we geen kosten doordat we niet te maken hebben met tussenhandel. Daarnaast zijn al onze producten direct leverbaar met onze grote voorraad. Op onze producten zit hetzelfde aantal jaar garantie als de producent geeft.

Een douchepaneel kopen is niet alleen voordelig, bij Sanitairkamer weet je dat je te maken hebt met goede kwaliteit. Alle producten die we inkopen testen we zelf en nemen we pas daarna op in ons assortiment.

Mocht je online niet kunnen vinden wat je zoekt voor de badkamer, neem dan contact met ons op! Mocht je onze badkamermeubels, complete douchecabinesdouchebakstoomcabinecomplete badkamers of tegels willen bezichtigen, maak dan een afspraak voor onze showrooms. Onze sanitair specialisten staan klaar om je te helpen!

Meer weten over Sanitairkamer? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen, algemene voorwaarden of bel onze klantenservice!