Douchestrips

Filteren
Filteren

Is uw douchestrip kapot of verkleurd? Kijk in ons assortiment voor een vervangende strip. Naast afdichtstrips hebben wij ook magnetische strips in ons assortiment, deze kunt u gebruiken om op een glazen deur en glazen wand te monteren.

Wij hebben strips voor verschillende glasdiktes en met verschillende vormen, bekijk de technische tekeningen bij de producten om de vorm in detail te zien.

Combineer een glaswand met een glazen deur met een magnetische strip.

U kunt uw inloop douche netjes afsluiten door een magnetische strip te gebruiken. Wij leveren strips voor bijvoorbeeld een inloopdouche met wanden van 8mm, dit is een glaswand van 8mm met een glasdeur van 8mm. Het is ook mogelijk om een magneet strip te bestellen voor een glaswand van 8mm en een douchedeur van 10mm. 

Of kies voor een rubber strip voor uw douchewand, douchedeur of badwand.

Voorkom lekkage buiten de douche met een kunstof strip. Wij leveren een breed scala aan kunstof strips. Gebruik een rubber strip om te zorgen dat uw wand of deur mooi afgedicht is. Ook bieden wij nette afwateringstrips.

Sommige strips zijn voor specifieke producten, u kunt in de omschrijving lezen voor welke producten de strips bestemd zijn.

Nog geen inloopdouche?

Kijk eens bij de verschillende modellen en formaten in ons aanbod inloopdouches. U kunt u douche compleet maken met bijvoorbeeld een regendouche of een complete doucheset.