Spotjes

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

De meest moderne badkamerverlichting zijn… Spotjes!

Wist je dat je met spotjes voor een gelijkmatige verdeling van de verlichting zorgt? Met een spotje hier en een spotje daar zorg je ervoor dat de badkamer voorzien is van goede verlichting en je overal goed kunt zien waar je loopt. Daarnaast hebben spotjes een megamoderne look. Die mogen in een moderne badkamer dus echt niet ontbreken!

Centrale verlichting en sfeerlicht in één

Naast de moderne looks die spotjes hebben zijn spotjes ook enorm multifunctioneel. Met een dimmer kun je ze als centrale verlichting én als sfeerverlichting gebruiken. Genieten van een warm bad? Dim ’t licht! Zoek je iets in de lade van je badkamermeubel? Zet ’t licht voluit!

Ga je verbouwen? Maak een lichtplan

Een lichtplan helpt harde schaduwen te voorkomen en dat je op de meestgebruikte plekken goede badkamer verlichting hebt. Je wilt natuurlijk niet dat wanneer je voor je badkamerspiegel staat er een schaduw op je valt en je uiteindelijk niets kunt zien. Met een lichtplan wissel je centrale verlichting af met sfeerverlichting en creëer je lichtpunten op belangrijke plekken zoals aan je wastafel. Schaduwen daar voorkomen? Denk dan eens aan een spiegellamp op spiegel met verlichting als aanvulling op je spotjes. Trendtip: of plaats twee wandlampen aan weerszijden van je spiegel voor een moderne look.