Spiegellampen

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Creëer je eigen spiegel met verlichting met deze spiegellampen

Mis je een badkamerlamp bij je spiegel? Maak jouw spiegel dan compleet met een spiegellamp! Met een spiegellamp zorg je voor een extra lichtpunt bij je wastafel en creëer je jouw eigen spiegel met verlichting. Benieuwd naar de opties? Die zie je hierboven of lichten we hieronder voor je toe.

Onze verschillende spiegellampen

In de badkamer wil je natuurlijk op meerdere plekken verlichting zodat je goed kunt zien waar je loopt, maar ook goed kunt zien wat je doet als je voor de spiegel staat. In ons assortiment spiegellampen vind je spiegellampen voor je badkamer in verschillende uitvoeringen. Met een frame, zonder frame, in het zwart, metaalkleurig en natuurlijk in verschillende afmetingen.

Is een spiegellamp voor elk type spiegel geschikt?

De meeste spiegellampen zijn alleen geschikt voor vierkante of rechthoekige spiegels of spiegelkasten. Dit komt omdat je bij een rechthoekige vorm de spiegellamp beter op of aan de spiegel kunt bevestigen. Heb je een ronde spiegel? Wat je tegenwoordig veel ziet bij ronde spiegels zijn twee wand- of hanglampen naast de spiegel. Geen spiegellamp dus, maar wel mooi sfeerlicht bij je badmeubel!