Planchetten

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Geen opbergruimte te kort dankzij deze planchetten

Met een planchet in de badkamer is gebrek aan opbergruimte niet meer aan de orde. Je shampoo, conditioner en douchegel kunnen weer netjes opgeborgen worden waardoor je badkamer een stuk rustiger en opgeruimder oogt. Tip: combineer je spiegel met een badkamerplank voor extra opbergruimte bij je wastafel.

Ons assortiment planchetten

Op zoek naar extra opbergruimte dus! In ons assortiment badkamer planken vind je bijvoorbeeld een hoekplanchet waar je er meerdere van boven elkaar kunt hangen, doucherekken voor aan de wand of douchewand en rechte planchetten van verschillende materialen zoals glazen planken en houten planken. Nét wat past bij de stijl van jouw badkamer!

Planchetten, altijd handig maar vooral als je niet gaat verbouwen

Planchetten in de badkamer zijn handige hulpjes. Want zeg nou zelf: je badkamermeubel ligt al snel vol met spullen of handdoeken en zeker wanneer je geen verbouwing in de planning hebt is het maken van extra opbergruimte lastig. Een planchet plaats je gemakkelijk op de wand in je douche of bijvoorbeeld onder je spiegel zodat je tandenborstel niet in de weg ligt op je wastafel. Op welke plek in de badkamer kun jij wel een planchet gebruiken?