Douche thermostaatkranen

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Altijd constante temperatuur in je douche dankzij de thermostaatkraan

Dankzij een thermostaatkraan in je douche geniet jij elke dag van dezelfde heerlijke watertemperatuur. Je stelt de gewenste temperatuur in en de thermostatische douchekraan mengt zelf het water tot de ideale temperatuur. Je hoeft je warme en koude water niet meer zelf te mengen en je stapt ook niet meer onder een te hete douche. Ideaal!

Voordelen van een thermostaatkraan in de douche

Het belangrijkste voordeel hebben we natuurlijk al genoemd: het gemak! Je zet de kraan aan en er komt elke dag water uit de douchekraan met de perfecte temperatuur. Daarnaast zit er een begrenzer op waardoor er nooit te heet water uit kan komen en je jezelf dus niet kunt verbranden. De meeste douchekranen die tegenwoordig gemaakt worden zijn thermostaatkranen. Daarom kun je in ons assortiment thermostaatkranen ook kiezen voor een leuke koperen, gouden of zwarte badkamerkraan! En ben je helemaal fan van de moderne & strakke badkamer? Een thermostaatkraan is ook te verkrijgen als hippe inbouw douchekraan!

Thermostatische douchekraan vs. mengkraan, wat is het verschil?

We noemden het al even, maar herhalen de verschillen toch graag nog even. Ga je een kraan kopen? Bedenk dan of je een mengkraan of thermostaatkraan wilt. Bij een mengkraan stel je handmatig elke douchebeurt in hoe warm of koud je ’t douchewater wil hebben. Een ander verschil is de prijs. Het systeem van een thermostaatkraan is wat duurder om te maken waardoor een mengkraan een budgetvriendelijkere optie is. Maar, mengkranen zijn dan weer minder in leuke kleurtjes zoals koper, goud of zwart te krijgen. Koop je een thermostaatkraan dan heb je een bredere kleurkeuze. Perfect voor de Pinterest badkamer die je waarschijnlijk voor ogen hebt! ;-)