Fontein

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Upgrade jouw toilet met een nieuwe fontein

Het kleinste kamertje in huis verdient naast een nieuw toilet ook een mooie fontein. Natuurlijk niet een die water spuit, dat lijkt ons wat onhandig, maar zo’n kleine wastafel speciaal voor het toilet. Waar een wastafel vaak veel te groot is in het toilet, past een wandfontein vanwege z’n formaat perfect. Benieuwd naar ons assortiment fonteinen? We vertellen je alles wat je moet weten over het kopen van een fontein!

Ons assortiment wc wasbakken

Met een wandfontein in je toilet wordt natuurlijk een kleine wastafel bedoeld. Wist je dat je zo’n wc wasbak vaak in een set kunt kopen? Zo’n fonteinset bevat dan een fontein, kraan, sifon én afvoerplug die allemaal mooi met elkaar matchen. Is jouw toilet extra klein? Dan is een hoekfontein een goede optie! En kun je in je toilet wel wat meer opbergruimte gebruiken? Denk dan eens aan een toiletmeubel. Ga je bijna bestellen? Bedenk dan nog even of je jouw fontein met of zonder kraangat besteld. Dat heeft alles te maken met of je je toiletkraan op de fontein plaatst of als wandkraan.

Welk materiaal is het beste voor een wc fontein?

Dat je je wc wasbak in verschillende soorten en maten kunt krijgen, had je misschien al verwacht. Maar natuurlijk kun je ook kiezen tussen fonteinen in verschillende materialen. Het populairste materiaal voor je wc fontein is keramiek. Supersterk én onderhoudsvriendelijk. Houd je van een unieke en natuurlijke look? Dan is een natuursteen fontein misschien iets voor je. Het materiaal dat het langst meegaat en het meest hygiënisch is is solid surface. Solid surface is porievrij, kras- en vlekbestendig en gaat megalang mee!

Maak je fontein compleet met een gekleurde kraan

Een grote trend van dit moment zijn gekleurde kranen. Kranen in het goud, zwart, koper of wit zie je steeds vaker terugkomen in de badkamers van nu en geven ieder een eigen uitstraling aan je toilet, wasbak, douche óf bad. Versterk de industriële sfeer met zwarte kranen, zorg voor wat warmte met gouden kranen en creëer een vintage look met koperen kranen. Met welke gekleurde koudwaterkraan ga jij jouw fontein compleet maken?