Badmatten

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Heerlijke warme voeten dankzij een badmat

Stap je liever uit bad direct op een badmat in plaats van de koude vloer? Snappen we! Een badmat kan heerlijk warm zijn aan je voeten en voelt veel comfortabeler dan de harde vloer. Ook maakt een badmat de ruimte direct een stukje gezelliger. Wist je dat we ook antislip badmatten hebben? Deze plaats je in het bad en maakt het bad minder glad. Handig wanneer je bijvoorbeeld ook in bad doucht of wanneer je voor een veiligere badkamer gaat!

Ons assortiment badmatten

Zoals we hierboven al vertelden bestel je hier je badmat voor naast het bad en je antislip badmat voor ín het bad. Naar welk type badmat ben je op zoek? Je nieuwe badkamermat scoor je in de leukste kleurtjes, vormen en afmetingen. Dus voor een grote badmat, een ronde badmat en een gekleurde badmat kun je bij ons terecht!

Extra veilige badsessie met een antislip badmat

Dankzij een antislip badmat wordt jouw bad een stuk stroever en is de kans op glij- en valpartijen een stuk verminderd! Wil je jouw badkamer nog veiliger maken? Plaats dan naast je bad ook een badsteun. Samen met de antislip badmat zorg je er zo voor dat het in- en uitstappen van je bad lekker soepel én veilig verloopt!