Opbouw wastafel

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Opbouw wastafel kopen bij Sanitairkamer

De opbouw wastafel, waar de wasbak vroeger voornamelijk in het meubel verwerkt was mag de wastafel gewoon boven op het wastafelmeubel geplaatst worden. De opbouw wastafel is veel te zien in de moderne badkamer en wordt ook wel een waskom genoemd.

Maak je opbouw wastafel compleet met een inbouw wastafelkraan of hoge kraan

Plaats je jouw wastafel boven op het meubel? Dan is het belangrijk dat je een verhoogde kraan koopt die boven de waskom uitkomt of voor een inbouw wastafelkraan gaat die op de wand gemonteerd is. Een gouden kraan, matzwarte kraan of een rvs kraan? Dankzij ons brede kleurassortiment kan ’t haast niet anders dat er een mooie kleur kraan voor jou tussen zit!

Inspiratie opdoen? Kom naar onze showrooms!

De keuze in opbouw wastafels is reuze en we begrijpen het als je jouw nieuwe opbouw wasbak eerst in het echt wil bewonderen. Neem daarom een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment wasbakken in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze rondom jouw opbouw wastafel. Wees welkom!