Opbouw wastafel

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Populair: een opbouw wastafel voor óp je badmeubel

De opbouw wastafel, waar de wasbak vroeger voornamelijk in het meubel verwerkt was mag deze wastafel gewoon boven op het wastafelmeubel geplaatst worden. De opbouw wastafel is veel te zien in de moderne badkamer en wordt ook wel een waskom genoemd. Desalniettemin heb je de opbouw waskom ook in andere vormen dan in een ronde vorm. Benieuwd welke verschillende type opbouw wastafels er zijn? Daar vertellen we je alles over!

Verschillende type opbouw wastafels

Naast de populaire ronde wasbak vind je in ons assortiment ook moderne vierkante opzetwastafels, industriële zwarte wasbakken, stoere betonnen wasbakken en gezellige Marokkaanse waskommen. En benieuwd welk materiaal het allerbeste is om jouw opbouw wastafel in te kopen? Bekijk onze video over wastafelmaterialen!

Maak je opbouw wastafel compleet met een inbouw wastafelkraan of hoge kraan

Plaats je jouw wastafel boven op het meubel? Dan is het belangrijk om daar een verhoogde kraan bij te kopen die boven de waskom uitkomt of voor een inbouw wastafelkraan te gaan die op de wand gemonteerd is. Een gouden kraan, matzwarte kraan of een rvs-kraan? Maak de stijl van jouw badkamer helemaal af! Dankzij ons brede kleurassortiment kan ’t haast niet anders dat er een mooie kleur kraan voor jou tussen zit.