Opbouw wastafel

Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hoe de opbouw wastafel te gebruiken?

De opbouw wastafel, ook wel waskom genoemd is een perfecte aankoop voor mensen die zelf al een badmeubel hebben gekocht of zelf een badmeubel willen maken. Indien u een beetje handig bent, kunt u al een vrij simpel meubel van bijvoorbeeld steigerhout maken. Dat kan een staand meubel zijn met een plank in het midden. Door de plank in het midden heeft u toch nog wat wegzet ruimte. In de bovenste plank wordt een uitsparing gezaagd voor het afvoeren van het water. De waskom komt op het afvoergat te staan. Zorg ervoor dat de afvoerplug op de wastafel wordt aangesloten en niet op de onderkant van de plank.

Het hoeft niet perse een meubel te zijn waar de waskom op geplaatst wordt. Het kan ook een wastafelblad zijn. Deze worden bevestigd met handdoek beugels aan de muur. Het geeft een rustige sfeer in de badkamer. Wat een nadeel hiervan kan zijn, weinig opslagruimte.

Combinatie opbouw wastafel

 Opbouw kommen worden gecombineerd met twee soorten kranen:

Indien u het meubel zelf gaat maken of iets gaat aanschaffen waar geen kraangaten in zitten, ligt de optie inbouw meer voor de hand. De inbouw kranen vereisen echter wel meer arbeid en de muur dient voldoende dik te zijn.

De verhoogde kraan komt ook erg vaak voor. In houten bladen is tenslotte eenvoudig een uitsparing van 32mm (standaard) te boren. Deze kraan wordt op dezelfde manier geplaatst als een standaard wastafelkraan.

 Sanitairkamer.nl heeft voordelige setjes samengesteld. Profiteer van de extra hoge kortingen die nu weggegeven worden.

Waskom met kraangat

Niet alle opbouw wastafels moeten gecombineerd worden met bijzondere kranen. Er zijn ook talloze keuzes voor waskommen met kraangat. Hier kunnen de standaard wastafelkranen op geplaatst worden. Deze modellen zijn verkrijgbaar in natuursteen of keramiek. Let op of u een kom wilt met overloop of zonder.

Goedkope opbouw wastafels

Wij proberen voor elk huishouden een passende oplossing te bieden. U treft dus zeer voordelige waskommen aan voor minder dan €80,-. Ook hebben we goedkope package deals samengesteld:

 • Verhoogde wastafelkraan
 • Opbouw wastafel
 • Chromen sifon
 • Afvoerplug

Dit samen voor slechts € 119,-. Ons assortiment bestaat niet uit alleen maar koopjes. Bijzonder grote maten en exclusieve modellen voeren wij ook. Doordat deze modellen exclusiever zijn en niet grootschalig geproduceerd worden, liggen de prijzen ook wat hoger.

Merken

•  Villeroy & Boch • Lambini Designs • Best Design • Mueller • B-Stone • Plieger • Duravit

Service

Bij Sanitairkamer vindt u de beste merk producten tegen de laagst mogelijke prijzen. We kopen direct bij de fabrikanten in bulk in waardoor we deze prijzen kunnen garanderen. Hierdoor hebben we al onze producten op voorraad leverbaar, wat heel voordelig is voor u als klant.

Naast onze webshop hebben we ook een prachtige showroom in Harderwijk. Hier zijn veel van onze producten te bezichtigen! Wilt u onze showroom bezoeken of heeft u vragen over producten neem dan contact op met onze klantenservice.