Toilet met bidet sproeier

Filteren
Filteren

Waarom een wc met bidet sproeier?

Om iets schoon te krijgen is water een onmisbaar element. Enkel een toiletpapiertje is dus niet voldoende. Je verlaat het toilet hygiënisch en fris na het gebruik van een toilet met bidet sproeier.

Hoe werkt een wc met bidet sproeier?

De functionalieteiten van een wc met bidet lopen nogal uiteen. Ben je enkel op zoek naar een bidet sproeier voor de hygiëne? Onze eigen Alpha lijn ziet er fancy uit door zijn matte afwerking en is voorzien van een douchewc.  

Voor de liefhebbers van luxe zijn er de high class toiletpotten van Geberit. De Sela, Mera en Tuma zijn voorzien van een bidet sproeier, welke in verschillende standen kan worden gebruikt en is ingesteld op lichaamswarmte. De Mera en Tuma gaan nog een stapje verder en zijn onder andere voorzien van een ladydouche, verwarming en geurzuivering.  

Voordelen wc met bidet spoeier

Het grootste voordeel van een toilet met bidet sproeier is de hygiëne. Je voelt je na een toiletbezoek fris en schoon. Ze noemen het niet voor niks een douche wc! Naast een fris gevoel biedt het toitlet met bidet sproeier een extra stukje comfort.