Toilet met bidet sproeier

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Extra hygiëne dankzij een bidet wc

Een bidet wc wordt steeds populairder in Nederland. Je kent zo'n bidet toilet misschien wel van je vakantie in Amerika of Azië maar ook hier is de douchewc vaker te zien in de badkamer of het toilet. Wat de voordelen zijn van zo'n toilet met bidet? We vertellen je er alles over!

Een bidet toilet, hygiënischer & milieubesparend!

Besparen op het kopen van toiletpapier en het gebruik ervan? Of bang voor het moment dat alle hamsteraars weer al het toiletpapier opkopen? Met een bidet toilet heb je geen toiletpapier meer nodig! Dankzij een sproeier wordt het gehele gebied gereinigd. Na je toiletbezoek voel je je dankzij een bidet toilet weer helemaal fris! Te verkrijgen in een hangend toilet wat direct een moderne uitstraling geeft aan jouw toilet.

Tover je huidige toilet om met een douche wc zitting

Staat een nieuw toilet kopen niet op de planning? Met een douche wc zitting tover je jouw huidige wc om tot een waar toilet met bidet. In een douche wc zitting zit de sproeifunctie niet ingebouwd in het toilet, maar in de wc bril. Zo kun je (bijna) elk toilet ombouwen tot een bidet toilet, ideaal!


Veelgestelde vragen over toiletten met een bidet

Wat is het voordeel van een toilet met bidet?

Dankzij een toilet met bidet reinig je jezelf niet met toiletpapier maar met water. Dat voelt lekker fris én is tegelijkertijd milieuvriendelijker. Je verbruikt namelijk veel minder toiletpapier (alleen voor het droogdeppen). En ben je fan van luxe? Denk dan ook eens aan een douche wc. Bij een douche wc is alles automatisch geregeld, heb je vaak warm water en een föhn om alles weer droog te maken!

 

Wat is het verschil tussen een toilet met bidet en een douche wc?

Het concept is hetzelfde, maar een douche wc is ten opzichte van een toilet met bidet luxer en heeft een ingebouwd en automatisch sproeisysteem (en vaak luxere opties zoals warm water, een föhn, etc.). Een toilet met bidet lijkt meer op de klassieke versie en herken je aan de losse slang met inknijpbare sproeimond.