Kolomkasten

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lekker veel opbergruimte dankzij een handdoekkast

Ruimte in jouw badkamer voor een handdoekkast? Dat is prettig! Dankzij deze hoge kast creëer je direct extra veel opbergruimte in je badkamer en kun je gemakkelijk je handdoeken, voorraadje van je doucheproducten en je tandenborsteloplader kwijt. Dit type badkamerkast wordt vaak een kolomkast of handdoek kast genoemd en is een smalle hoge kast die vaak naast badkamermeubels geplaatst wordt voor extra opbergruimte. Ben je je hele badkamer opnieuw aan het inrichten? Combineer dan een badkamermeubel én smalle badkamerkast uit dezelfde serie voor een mooi geheel.

Assortiment badkamerkasten – open, staand, hangend of een laag model?

Bij een kolomkast wordt niet altijd een dichte hoge kast bedoeld die je aan de wand hangt. We hebben zeker ook staande modellen of open kasten. Ben je meer op zoek naar iets lager model om bij je wasmeubel te hangen? Bekijk dan ook ons assortiment halfhoge kasten! Wat zou jij in deze badkamerkasten opbergen?


Veelgestelde vragen over handdoekkasten

Welke opties hebben jullie in kolomkasten?

Van hoog naar laag (of halfhoog), van open en dichte kolomkasten (of een combinatie), in de beste materialen en natuurlijk in de mooiste kleuren. In ons assortiment hoge kasten vind je badkamerkasten in verschillende stijlen die je perfect kunt combineren met jouw badmeubel. Bekijk ze snel. Welke gaat het worden?

 

Is een houten kolomkast wel geschikt voor de badkamer?

Zeker! Ondanks dat hout en water misschien niet de beste vrienden zijn kun je een houten badkamerkast prima in je badkamer kwijt. Belangrijk is wel dat de kast geïmpregneerd is en dat de ruimte goed geventileerd kan worden. En wordt het meubel wel heel vochtig? Droog ‘m dan even na met een handdoek en je badkamerkast blijft langer mooi!

Verkopen jullie ook staande kolomkasten?

Jazeker! Mocht je liever een staande badkamerkast willen plaatsen dan een hangend model bekijk dan zeker ons assortiment staande kasten. Met een staande hoge kast hoef je niet te boren in de wand, hoef je de wand niet te verstevigen en kun je hem na montage direct gebruiken. Ideaal!

 

Welke kolomkast past bij mijn meubel?

Wil je je hoge kast en je badkamermeubel in dezelfde stijl shoppen? Ga dan voor een set waar je badkamermeubel en hoge kast in een zit of schrijf even het merk en de serienaam op van je badkamermeubel en zoek of deze ook komt in een hoge kast.