Kolomkast

Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kolomkast badkamer

Een badmeubel in combinatie met een kolomkast is een goede oplossing om al uw spullen in op te bergen. Een kolomkast wordt vaak gebruikt om de handdoeken in op te bergen. Doordat er meerdere plankjes zitten in de kast, kan een gedeelte gebruikt worden voor potjes, flesjes en zalfjes. Bij SanitairKamer.nl vindt u tal van verschillende badkamerkasten.

Badkamerkast kopen bij Sanitairkamer

Een badkamerkast koop je voordelig bij Sanitairkamer. Op deze pagina vind je alle verschillende modellen en vertellen wij je alles over de mogelijkheden! Met onze jarenlange ervaring en brede assortiment hebben wij voor jou de ideale badkamerkast!

Afmetingen

Vaak is er nog wel een plekje over in de badkamer voor de kolomkast. Een standaard afmeting is 35 centimeter breed, 35 centimeter diep en 160 centimeter hoog. Mocht u 160cm te groot vinden dan hebben we ook half hoge kasten voor u. Deze kasten zijn maar 120 cm hoog. Uiteraard biedt SanitairKamer.nl vele verschillende modellen. Zo zijn ook bredere of diepere modellen te verkrijgen. Gebruik de filters om uw ideale afmeting te vinden.

Prijsklasse

Een kolomkast is al verkrijgbaar vanaf € 199,-. Nergens vindt u zo goedkoop een kolomkast als bij Sanitairkamer.nl. Aangezien we direct bij de leverancier inkopen kunnen wij u deze scherpe prijs bieden. De kasten komen bij gerenommeerde leveranciers vandaan die ook over 10 jaar nog onderdelen kunnen naleveren.

Merken

 • Lambini design
 • Villeroy & Boch
 • Duravit
 • Sphinx
 • Detremmerie
 • Bruynzeel

Service van Sanitairkamer.nl

Het samenstellen van een badkamer of toiletruimte is voor veel mensen een lastige taak. U wilt jarenlang genieten van deze ruimtes en hierdoor is kwaliteit heel belangrijk. Sanitairkamer.nl heeft meer dan tien jaar ervaring als het gaat om badkamers. Hierdoor weten we welke merken wel en niet goed zijn. Al onze producten gaan door een strenge keuring voordat ze bij u op de mat belanden.

Wilt u onze badkamermeubels, kranen en douches in onze showroom bewonderen? Ook dat is een optie. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. In onze showroom in Harderwijk staan onze specialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.