Afvalbakken

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Afvalbakken kopen bij Sanitairkamer

Bij Sanitairkamer.nl hebben we een groot assortiment aan afvalbakken. Via onze webshop kan je gemakkelijk de producten vergelijken en een afvalbak kopen. Je kan kiezen uit verschillende materialen, kleuren of afmetingen. Daarnaast kan je ook kiezen uit afvalbakken die aan de wand kunnen worden bevestigt of stijlvolle lostaande prullenbakken. Of gaat je voorkeur toch uit naar een afvalbak die is ingebouwd?

Verschillende soorten afvalbakken

Bij Sanitairkamer bieden we verschillende soorten afvalbakken aan voor in een badkamer. Steeds vaker wordt een vuilnisbak niet alleen gezien als noodzaak om afval in te verzamelen. Het design van een afvalbak wordt ook steeds belangrijker om het interieur van jouw badkamer helemaal af te maken. Daarom worden afvalbakken steeds van hogere kwaliteit materiaal gemaakt met verschillende kleuren en afmetingen. Bij Sanitairkamer kan je kiezen uit een aantal soorten afvalbakken. Zo kan je kiezen voor een wand afvalemmer die gemakkelijk kan worden bevestigd aan de wand. Een wand afvalemmer is vooral handig als je een kleine badkamer hebt waar weinig plek is voor een staande afvalbak. Daarnaast is het ook handig als je niet wil dat je afvalbak kan worden verplaatst. Je kan er ook voor kiezen om je afvalbak op de grond te laten staan. Een groot voordeel hiervan is dat het onderhoudsvriendelijker is, omdat je het gemakkelijker kan verplaatsen. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om je prullenbak op te bergen in jouw badkamermeubel. Naast verschillende afvalbakken kun je ook meerdere prullenbakken plaatsen om afval te scheiden of kiezen voor een combi-afvalbak.

Merken afvalbak

In ons assortiment hebben wij verschillende merken afvalbakken voor in jouw badkamer. De voornaamste merken die wij vooral aanbieden zijn Emco, Franke, Geesa, Woodynox, Tiger, Keuco en Sanigoods. Dit zijn allemaal topmerken op het gebied van Sanitair. Met elk hun eigen karakter en design.

Prijzen afvalbak

Sanitairkamer.nl streeft altijd naar de laagste prijs en hoogste kwaliteit voor zijn klanten en daarom hebben wij vaak interessante aanbiedingen voor jou van top merken. De prijzen van afvalbakken zijn afhankelijk van het materiaal, inhoud en merk. De prijzen variëren erg bij ons dus voor iedereen is er wel een geschikte prullenbak. Als je er niet uit komt welke afvalbak geschikt is voor jou. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in onze showroom voor de mogelijkheden.

Kleur afvalbak

De kleur van een afvalbak is altijd afhankelijk van jouw voorkeur. Steeds vaker zien wij dat er een trend ontstaat op het gebied van afvalbakken. Namelijk dat er steeds vaker felle kleuren worden gebruikt zoals de kleur rood, blauw of juist mat zwart. Daarom hebben wij sinds kort een nieuw merk aan ons assortiment toegevoegd genaamd Sealskin Acero. Daarnaast zien we dat in een badkamer meestal wordt gekozen voor chrome of witte afvalbakken. Omdat mensen het vaak combineren met het materiaal die wordt gebruikt voor hun kranen en douchekoppen.

Afmetingen afvalbak

Naast het vinden van een geschikte kleur zijn de afmetingen van een afvalbak ook belangrijk. Bij Sanitairkamer hebben wij afvalbakken in verschillende maten die zijn aangegeven in inhoud in liters. Om de inhoud van jouw prullenbak te bepalen moet je met een aantal dingen rekening houden. Ten eerste, wat vanzelfsprekend is, hoeveel ben je van plan weg te gooien per week. Daarnaast moet je rekening houden met grootte van je badkamer. Bij Sanitairkamer hebben wij afvalbakken vanaf 3 liter tot grote inhoud van maar liefst 30 liter. Dus voor iedereen wat wils.

Materiaal afvalbak

Naast de verschillende afmetingen van afvalbakken kun je ook kiezen uit verschillende soorten materialen. Wij hebben een aantal verschillende materialen afvalbakken voor jou in ons assortiment. Zo hebben wij roestvrij stalen afvalbakken ideaal voor een vochtige omgeving als een badkamer waar roestvorming vaak voorkomt. Naast rvs afvalbakken wordt er ook vaak gebruik gemaakt van kunststof afvalbakken die voorzien zijn van een kunststof binnenemmer waardoor het schoonmaken een stuk makkelijker gaat. Een vrij nieuwe materiaal voor een afvalbak is duroplast. Dit materiaal is ideaal voor wand afvalemmers omdat het erg licht is. Een ander groot voordeel is dat er geen roest ontstaat. Daarnaast is het veel sterker dan een kunststof afvalbak en gaat daardoor een stuk langer mee. Een ander voordeel is dat het fingerprint proof is. Een ander materiaal wat vaak wordt gebruikt voor een afvalbak is metaal. Een metalen afvalbak zien er vaak qua design er mooier en strakker uit dan kunststof afvalbakken met een kunststof binnenemmer en roestvrij stalen afvalbakken.

Sluitingen van afvalbakken

Er zijn een aantal verschillende manieren om een afvalbak af te sluiten en te openen. Een van manieren is via een drukknop op de deksel zelf. Met een knop opent de deksel zich en kan je gemakkelijk je afval weggooien. Naast een deksel met een druk knop heb je ook afvalbakken met een pedaal. Het grootste voordeel hieraan is dat je de deksel niet hoeft aan te raken met je handen waardoor dit een stuk hygiëne is en uiteindelijk gezonder. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om geen deksel te nemen dit zie je meestal terug bij een wand afvalemmer.

Service van Sanitairkamer

Sanitairkamer.nl is continu op zoek naar nieuwe producten op het gebied van sanitair artikelen. Daarom houden wij continu in de gaten wat de trends zijn op dit gebied. Sanitairkamer heeft ruime ervaring op het gebied van sanitair, dus laat je adviseren welke afvalbak het best bij jou past. Heb je andere vragen op het gebied van sanitair of de getoonde artikelen op de webshop? Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice of kom gezellig langs in je vrije tijd in onze showroom in Harderwijk. Naast afvalbakken hebben wij ook een ruim assortiment aan urinoirs en wastafelbladen.

Ben je naast een afvalbak ook nog op zoek naar ander artikelen voor de laagste prijs? Bezoek dan Sanitairkamer.nl en selecteer jouw geschikte artikelen en kan je uiteraard veilig betalen via IDEAL. Komt je er niet uit of heb je hulp nodig bij bepaalde wensen neem dan met ons contact op. Daarnaast ontvang je van ons bij een bestelling boven de €100,- altijd een gratis bezorging in Nederland.