Staande bidets

Filteren
Filteren

Ontdek de voordelen van een staand bidet

De grootste misvatting van een staand bidet is dat het vergeleken wordt met een toilet. Een bidet is namelijk eerder een wastafel en wordt gebruikt voor het reinigen van de voeten of schaamstreek na het toiletbezoek. En dat laatste is een stuk milieuvriendelijker en hygiënischer dan reinigen met toiletpapier.

Hoe gebruik je een staand bidet?

Bidet betekent in het Frans ‘klein paard’ en zegt alles over het gebruik van een bidet. Gebruik je de bidet voor het reinigen van de schaamstreek? Dan is het de bedoeling dat je er na je toiletbezoek op gaat zitten alsof je op een paard zit. Laat de bidet vollopen, ga op de wasbak zitten en was jezelf met het water. Wil je je voeten wassen? Dan kan dit gemakkelijk in de bidet.

Verschillende type staande bidets

Een staand bidet shop je in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we modernere modellen, strakke modellen en klassieke modellen in ons bidetassortiment. Voor elke stijl shop je bij ons dus een bidet! Naast een staand bidet kun je bij ons ook terecht voor een wandbidet of een toilet met bidet óf luxe douche wc als je graag de voordelen combineert die een toilet én bidet met zich meebrengen.