Asymmetrische spiegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Omarm de speelse uitstraling van een asymmetrische spiegel

Asymmetrische spiegel

Hoeft het van jou allemaal niet zo strak en houd je wel van wat speelse elementen in je interieur? Een asymmetrische spiegel is dan een mooie toevoeging aan jouw moderne of retro badkamer! Een asymmetrische spiegel herken je aan z'n unieke vorm en is de echte eyecatcher van de ruimte. Wat maakt de spiegel asymmetrisch? Een spiegel is asymmetrisch wanneer deze een ongelijke vorm heeft. Splits je de spiegel namelijk in twee? Dan zijn de twee helften niet exact hetzelfde en dat geeft een imperfecte speelse look.

Verschillende type asymmetrische spiegels

In ons assortiment badkamerspiegels vind je asymmetrische spiegels in verschillende vormen en uitvoeringen. Zo hebben de meeste asymmetrische spiegels geïntegreerde spiegelverlichting die je vaak kunt dimmen en soms ook van tint kunt laten veranderen. En beschikken sommige spiegels ook over spiegelverwarming zodat de spiegel niet beslaat. Handig!

Een retrolook dankzij de asymmetrische spiegel

Houd jij in jouw interieur wel van wat retro-elementen? Dan mag een vintage spiegel als deze echt niet ontbreken. Een asymmetrische spiegel geeft tegelijkertijd ultramoderne vibes waardoor hij ook perfect staat in de design badkamer maar heeft dus ook een speelse retrokant in zich. Ga je voor de stijl van een retro badkamer Combineer deze asymmetrische spiegel dan met gouden kranen, pastelkleurige tegels op de wand, terrazzo tegels op de vloer en wissel ronde vormen af met rechthoekige of vierkante vormen voor een extra speels effect. Hoe zou jij de asymmetrische spiegel combineren?